9 δυσκολίες στο να ελέγξτε τα οικονομικά σας έχουν 9 τρόπους αντιμετώπισης

Στην σημερινή εποχή είναι συχνότατο φαινόμενο η υπερχρέωση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Αντιμετωπίζετε δυσκολίες να ελέγξετε τα οικονομικά σας και είστε μισθωτός, συνταξιούχος, επαγγελματίας

, έμπορος, εισοδηματίας κλπ;

Σίγουρα χρειάζεστε βοήθεια από ειδικευμένο Σύμβουλο Οικονομολόγο και φυσικά να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά για να αποδοθεί την λύση σε κάθε οικονομικό πρόβλημα.

1.    αντιμετωπίζετε δυσκολίες στο να ελέγξτε τα οικονομικά σας
2.    βρίσκεστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση
3.    πληρώνετε παραπάνω απ’ αυτά που πραγματικά μπορείτε
4.    δανείζεστε κυλιόμενα για να πληρώνετε δόσεις άλλων υποχρεώσεων
5.    θέλετε να ενοποιήσετε τις μηνιαίες δόσεις από διαφορετικές ημερομηνίες σε μία μόνο δόση
6.    θα μπορούσατε να ξεχρεώσετε αν σας γινόταν διακανονισμός με μείωση του χρέους σας
7.    πληρώνετε υπέρογκα έξοδα και επιβαρύνεστε με τόκους επί των τόκων
8.    χρειάζεστε έμπειρη καθοδήγηση για τα οικονομικά σας,
9.    έχετε νομικά προβλήματα με το δανεισμό σας
…τότε αυτό που χρειάζεστε είναι το πρόγραμμα διαχείρισης χρέους που παρέχεται από την εταιρεία μας.
Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας:
1.    Συλλέγει συστηματικά όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με τις υποχρεώσεις σας και καταρτίζει την προσωπική σας οικονομοτεχνική μελέτη που θα αντικατοπτρίζει την οικονομική σας κατάσταση.
2.    Αναλαμβάνει την εκπόνηση εξατομικευμένου προγράμματος διαχείρισης των χρεών σας και ελέγχει εάν μπορείτε να ενταχθείτε στις εκάστοτε ισχύουσες ευεργετικές νομοθετικές διατάξεις ώστε συνδυαστικά να έχετε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.
3.    Σας εκπροσωπεί πλήρως και θα αναλάβει εκείνο να επικοινωνεί με τους πιστωτές σας (τράπεζες ή ακόμα και ιδιώτες), με σκοπό τη διασφάλιση της δικής σας γαλήνης.
4.    Διαπραγματεύται συνολικά ευνοϊκότερους όρους των υποχρεώσεων σας σε κάρτες και δάνεια, επιτυγχάνοντας χαμηλότερη μηνιαία επιβάρυνση ή ακόμη και μειώσεις της συνολικής οφειλής ανάλογα με την κάθε περίπτωση.
5.    Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε δραστικά τα συνολικά χρέη σας και τις αντίστοιχες δόσεις αποπληρωμής τους.
6.    Είμαστε σε θέση να επιτύχουμε για εσάς μικρότερη μηνιαία επιβάρυνση σε αποπληρωμές, ανεξάρτητα από τον συνολικό αριθμό και όγκο δανείων και καρτών που διαθέτετε. Οι λύσεις που σας προσφέρουμε είναι πραγματικά προσαρμοσμένες στα μέτρα σας.
7.    Διαπραγματευόμαστε για λογαριασμό σας με τους πιστωτές σας, ώστε να έχετε ευνοϊκότερους όρους στην εξυπηρέτηση των οφειλών σας. Πάντα στοχεύουμε στο πάγωμα και την απαλοιφή πρόσθετων τόκων και εξόδων
8.    Με εμάς έχετε ένα σίγουρο και αξιόπιστο σημείο αναφοράς και εκπροσώπησης: Κατά τη διάρκεια του προγράμματος διαχείρισης χρέους θα έχετε τον προσωπικό σας σύμβουλο ο οποίος θα είναι διαθέσιμος να παρακολουθεί τους λογαριασμούς των καρτών και δανείων σας και θα σας βοηθά με τις έμπειρες συμβουλές του να αντεπεξέλθετε στη δυσμενή οικονομική κατάστασή σας.
9.    Δωρεάν τηλεφωνική διαβούλευση: Τηλεφωνήστε μας και αναφέρετέ μας την οικονομική θέση σας. Ένας εξειδικευμένος σύμβουλός μας θα μελετήσει με λεπτομέρεια την οικονομική κατάστασή μαζί σας, τα εισοδήματα και τις δαπάνες σας, και θα σας προτείνει το βέλτιστο πρόγραμμα αποπληρωμής σύμφωνα με τις δυνατότητές σας. Το μόνο που αρκεί είναι να θέλετε πράγματι να αποπληρώστε τα χρέη σας – εμείς θα είμαστε δίπλα σας για να το πετύχετε.

Ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την έμπειρη καθοδήγησή μας, την πρακτική συνδρομή μας και έναν απλό τρόπο για να σας βοηθήσουμε να αποπληρώστε τα χρέη σας. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν να αναλύσετε την οικονομική κατάστασή σας και θα εκπονήσουν για σας ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που θα σας βγάλει ανώδυνα από τη δύσκολη οικονομική κατάστασή σας. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας τα επιτυχή αποτελέσματά μας αποτελούν την ισχυρότερη διασφάλισή σας!

Αν έχετε απορίες, θέλετε οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινήσεις ή λύσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2118503001, ηλεκτρονικά στο nfo@acploes.com

Ενημερωθείτε άμεσα για τις υπηρεσίες μας στο http://acploes.com/

Σχετικές δημοσιεύσεις