Εκδηλώσεις–Δραστηριότητες Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου Απριλίου

Τρεις εκδηλώσεις που θα γίνουν στη λέσχη του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου στη οδό Ανδριτσαίνης 51 και Ορφέως, στο Γαλάτσι.

 

1. Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 ώρα 11 μ.μ: Ταβέρνα–γλέντι Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου με βιολιά, τσαμπούνα, τουμπάκι, πολύ χορό και διασκέδαση.
 2. Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρες 4 με 8 το απόγευμα : Αιμοδοσία Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου
 3. Σάββατο 20 Απριλίου 2013 και ώρα 7:00μμ : Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του δημοσιογράφου και συγχωριανού μας Δημήτρη Νανούρη “Στου πουθενά τη μέθη”ι
 O Σύλλογός μετά τις Απόκριες, διοργανώνει εκδρομή στο Χωριό και το Πάσχα. Η αναχώρηση από Πειραιά προς Χώρα θα γίνει τη Παρασκευή 3 Μαΐου το πρωί και από Χώρα προς Πειραιά τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2013 το απόγευμα. Τα εισιτήρια αφορούν οικονομική θέση και αν για κάθε μέρα μαζευτούν πάνω από 25 άτομα, η τιμή ανά άτομο από 33€, θα είναι 23,5€.
Η προσφορά των ακτοπλοϊκών εταιρειών δεν αφορά εισιτήρια αυτοκινήτων, παρά ΜΟΝΟ ατομικά και ΜΟΝΟ οικονομικής θέσης. Παρακαλείστε θερμότατα, όσοι και όσες ενδιαφέρεστε, είτε να στείλετε e-mail στο aperathou_sullogos@yahoo.gr με θέμα «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΣΧΑ» είτε να επικοινωνήσετε με κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου Α Μ Ε Σ Α ώστε να κλειστούν τα εισιτήρια. Αν τα άτομα ανά μέρα αναχώρησης είναι λιγότερα από 25, τότε παύει να ισχύει η προσφορά των εταιριών.
Τέλος μέσα στις επόμενες βδομάδες υπό τη καθοδήγηση του Γιάννη Αντωνίου (Φυσάλη), ξεκινάει μαθήματα τσαμπούνας και λαούτου.

Σχετικές δημοσιεύσεις