ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΣΤΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ

Ένα ακόμα όραμα του Δημάρχου Πεντέλης  Δημήτρη Στεργίου  έγινε πράξη  την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011, όταν με γεμάτα ράφια αλλά και πλούσια  χαμόγελα αγάπης  η  «Εστία  Παροχής Δωρεάν Τροφίμων – Ιματισμού και Οικιακού Εξοπλισμού» …

…άνοιξε τις πύλες στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων στη Δημοτική Κοινότητα Nέας Πεντέλης (Ναυαρίνου και Σκρά) και υποδέχθηκε τους δημότες της περιοχής.

Από την πρώτη στιγμή της συμμετοχής του στα κοινά, ο Δήμαρχος Στεργίου –Καψάλης δηλώνει  πιστός στην άποψη ότι:
«Οι εξουσίες είναι πρόσκαιρες και δεν είναι αυτοσκοπός.

Στον προσωρινό κόσμο μας, οι θέσεις, οι εξουσίες και οι καταστάσεις συνεχώς αλλάζουν… Η Ανθρωπιά όμως, επιβάλλεται να παραμείνει ως η πιο σταθερή μας αξία!»  

Έτσι ξεκίνησε η πρωτοβουλία  για παροχή δωρεάν ειδών παντοπωλείου (είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κλπ) στους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες του Δήμου, στους χαλεπούς καιρούς που διανύει η χώρα.

Η επιτυχία  αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος υποστηρίχθηκε  από τις προσφορές επιχειρηματιών, ιδιωτών και ενός  σημαντικού αριθμού εθελοντών  που δήλωσαν συνοδοιπόροι του  Δημάρχου Στεργίου – Καψάλη.

Ανοίγοντας μια τεράστια αγκαλιά αγάπης για την κοινωνία του Δήμου Πεντέλης   με πλήρη συναίσθηση και σεβασμό σε όλους τους συμπολίτες που πλήττονται από την οικονομική κρίση, ο Δήμαρχος Στεργίου – Καψάλης  ξεκίνησε την ανάβαση για την κατάκτηση νέων κορυφών της κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας.

Ο Δήμαρχος  ευχαριστεί όλους για την εμπιστοσύνη τους, η οποία γίνεται εφαλτήριο περισσότερης δουλειάς, ευθύνης και αγωνίας. Διαβεβαιώνει ότι συνεχίζεται η κοινωνική δράση με  Προτεραιότητα τον Άνθρωπο.

Σχετικές δημοσιεύσεις