Φροντίστε τα χέρια σας το χειμώνα

Φροντίστε τα χέρια σας το χειμώνα.

 

Με τον ερχομό του χειμώνα φροντίδα δεν χρειάζεται μόνο το σώμα αλλά και τα χέρια μας. Έτσι όπως χρειάζεται φροντίδα για την εξωτερική εμφάνιση των χεριών, με τον ίδιο τρόπο είναι απαραίτητο να φροντίσουμε την κατανάλωση  βιταμινών και μετάλλων μέσω μιας σωστής διατροφής.

 

 

Στις αρχές του χειμώνα η επιδερμίδα γίνεται ξηρή, το οποίο σημαίνει, ότι χρειάζεσθε επιπλέον θρεπτική φροντίδα. Δεν πρέπει να παραμελείτε την φροντίδα των χεριών που από το κρύο η επιδερμίδα γίνεται σκληρή και ξεφλουδίζει και για αυτό τον λόγο μια πρέπει  να φοράτε γάντια στις εξωτερικές βόλτες σας, ώστε τα χέρια σας να είναι ζεστά και προστατευμένα από το κρύο.
Μια φορά την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε πίλιγκ με κρέμα απολέπισης  και μετά θα βάλετε μια θρεπτική κρέμα χεριών και φορέστε ειδικά βαμβακερά γάντια, την ώρα που κάνετε την θεραπεία σας για να τα ζεσταίνετε καλύτερα και να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Όταν περιποιείστε τα χέρια σας δεν πρέπει να ξεχνάτε και τον καρπό και τον αγκώνα. Μια φορά την εβδομάδα μπορείτε να τα καθαρίσετε με κρέμα απολέπισης, ύστερα από το οποίο να βάζετε κατάλληλη θρεπτική κρέμα.
Φοράτε γάντια όταν πλένετε τα πιάτα και κάνετε τις δουλειές του σπιτιού. Αν έρθουν σε επαφή τα χέρια σας με απορρυπαντικά ξεβγάλετε καλά και βάλτε μια ενυδατική κρέμα.

Σχετικές δημοσιεύσεις