“Μαμά, φαίνεται ο πωπός σου”

“Μαμά, φαίνεται ο πωπός σου”

Η άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση της μαμάς Μαντόνα έφερε σε κάπως δύσκολη θέση τη Λούρδη στο πάρτι του Vanity Fair για τα φετινά βραβεία Όσκαρ.

H 14xronh  τη Λούρδη περπάτησε στο κόκκινο χαλί τις εκδήλωσης ελαφρώς κόκκινη από ντροπή για το ελαφρώς “ξεδιάντροπο” συνολάκι της μαμάς.
Η Μαντόνα εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας ένα μαύρο κορμάκι πολύ πολύ καυτό στα οπίσθια, δικτυωτό καλσόν και από πάνω κάτι σαν μαντό από δαντέλα που άφηνε ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του σώματός της.
“Μαμά, πρέπει στ’ αλήθεια να το κάνεις αυτό; Εμένα μου λες συνέχεια να συμπεριφέρομαι σαν ενήλικας”, ψέλλιζε η Λούρδη, κάθε φορά που η μανούλα έπαιρνε μία λίγο πιο προκλητική πόζα για τους αμέτρητους φωτογράφους που τους απαθανάτιζαν.
Σε πρόσφατη συνέντευξη, η μικρή είχε αποκαλύψει ότι αντίθετα από αυτό που θα φαινόταν πιο λογικό, δεν είναι εκείνη που δανείζεται ρούχα από τη μαμά της –αν και θα το ήθελε πολύ γιατί λατρεύει την γκαρνταρόμπα της- αλλά το αντίθετο. “Εγώ δεν επιτρέπεται να παίρνω δικά της πράγματα χωρίς να ρωτάω, αλλά εκείνη παίρνει από εμένα ό, τι θέλει όποτε θέλει”, είχε ομολογήσει με ένα μικρό παράπονο η Λούρδη.

Σχετικές δημοσιεύσεις