Χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα νοσοκομειακών προγραμμάτων

Γράφει ο Μανώλης Χατζηπέτροs– Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Η υγεία είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της ζωής. Οι συνέπειες από την απώλειά της δεν είναι μόνο ο φυσικός, άδικος πόνος αλλά και το άγχος, η αγωνία για την αντιμετώπιση των εξόδων που χρειάζονται για την αποκατάστασή της.

Αυτό που κάθε άνθρωπος θέλει σε τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι η ΑΜΕΣΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ αντιμετώπιση στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον και οικονομική στήριξη για την αντιμετώπιση των εξόδων που θα χρειαστεί  να  πληρωθούν .

·  Το MEGACARE είναι το πρόγραμμα της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ που θωρακίζει την υγεία, τόσο προληπτικά όσο και κατασταλτικά. Ένας ολόκληρος οργανισμός, με γιατρούς και βοηθητικό προσωπικό φιλικό και ανθρώπινο, όπως επιβάλλουν οι καταστάσεις, είναι κοντά σας και σας στηρίζει, έτσι ώστε ό,τι κι αν συμβεί να μη λείψουν τα οικονομικά μέσα που  θα απαιτηθούν  και μάλιστα ΑΜΕΣΩΣ.

· Το MEGACARE σας παρέχει (ενδεικτικά):
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ποσό εξόδων για νοσηλείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έως 350.000 ευρώ, ανά νοσηλεία.
* Απευθείας κάλυψη του 100% των εξόδων (κάρτα νοσηλείας) σε συμβεβλημένα νοσοκομεία, 100% σε μη συμβεβλημένα.
* Απεριόριστη κάλυψη μικροεπεμβάσεων που δεν χρήζουν νοσηλείας και επομένως διανυκτέρευσης.ακόμη και στα ιατρεία χειρουργών ιατρών.
* Κάλυψη εξόδων πρώτων βοηθειών από ατύχημα σε εξωτερικά Ιατρεία Νοσοκομείου.
* Κάλυψη τοκετού, ως επίδομα μετά από 24 μήνες συνεχούς ισχύος της κάλυψης.
* Αμοιβή χειρουργού που εξαρτάται από το είδος της εγχείρησης (μικρή επέμβαση, μεσαία, βαριά, εξαιρετικά βαριά).
* Ημερήσιο Νοσοκομειακό επίδομα, σε περίπτωση κάλυψης δαπανών από άλλον ασφαλιστικό φορέα.
* Χειρουργικό επίδομα από € 550 μέχρι € 4000, ανάλογα με τη βαρύτητα της χειρουργικής επέμβασης, αν δεν προσκομισθούν πρωτότυπες αποδείξεις  χειρουργού και αναισθησιολόγου
* Τη δυνατότητα «κατ’ οίκον νοσηλείας» από εταιρία παροχής υπηρεσιών συμβεβλημένη με την Εταιρία όπου και όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, υπό την προϋπόθεση της γεωγραφικής δυνατότητας παροχής της κάλυψης και σε συνεννόηση με το συντονιστικό κέντρο της εταιρίας.
Ας μην ξεχνάμε ότι ασφάλεια ζωής είναι το μοναδικό προϊόν το οποίο μπορείς να αγοράσεις ΜΟΝΑΧΑ όταν δεν το έχεις ανάγκη!
Είναι απόφαση η οποία συμβάλλει στην αξιοπρέπεια και την ποιότητα ζωής του ανθρώπου στην οικονομική του ανεξαρτησία και τελικά την εξασφάλιση της υγείας του.

Μανώλης Χατζηπέτρος
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Λ.Συγγρού 24 κ Πλατεία Τσόκρη 1 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.210-9213445-46 Φαξ:210-9213448
———–
Οικία: Νίκης 8-10, Δάφνη 17234
Τηλ.2109013870 / 2110122231
Κινητό: 6942 55 77 99
Νάξου 2285061840
e-mail : manolischatzipetros@yahoo.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις