“Τρελοκόριτσα”- Σόφι Κινσέλα

Συγγραφέας: Σόφι Κινσέλα, Αγγλία- Μετάφραση: Σέβυ Σπυριδογιαννάκη
Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ – Σειρά: Ξένοι Λογοτέχνες
Πρώτη έκδοση: Ιούνιος 2011- Σελ.: 512 – Τιμή: 16,60€ – ISBN: 978-960-496-019-4

Η Λάρα ανέκαθεν είχε πολύ μεγάλη φαντασία. Τώρα αρχίζει να αναρωτιέται αν χάνει τα λογικά της. Οι φυσιολογικές νεαρές γυναίκες δε δέχονται επισκέψεις από φαντάσματα! Κι όμως, το πνεύμα της θείας Σέιντι –με τη μορφή μιας τολμηρής κοπέλας που χορεύει τσάρλεστον- εμφανίζεται για να ζητήσει μια τελευταία χάρη: η Λάρα πρέπει να εντοπίσει ένα χαμένο κολιέ, χωρίς το οποίο η Σέιντι δεν μπορεί να αναπαυτεί.

Η Λάρα, πάλι, έχει τα δικά της προβλήματα. Η εταιρεία της φυτοζωεί, η καλύτερη φίλη και συνέταιρός της την έχει κάνει για την Γκόα και ο άντρας της ζωής της την έχει εγκαταλείψει. Αλλά καθώς η Λάρα κάνει παρέα με τη Σέιντι, η ζωή της γίνεται όλο και πιο λαμπερή και ενδιαφέρουσα, και το κυνήγι του θησαυρού μετατρέπεται σε μια συναρπαστική και ρομαντική αποστολή.

Θα μπορούσε, άραγε, το φάντασμα της Σέιντι να είναι η απάντηση στα προβλήματα της Λάρα;
Μπορούν δύο κορίτσια από διαφορετικές εποχές να γίνουν κολλητές;

“ Η Κινσέλα στην πιο καλή της στιγμή. Το γεγονός ότι η ηρωίδα της συνειδητοποιεί σταδιακά πως μέσα σε κάθε σώμα που γερνά κρύβεται πάντα μια νεανική καρδιά προσθέτει αυθεντικό πάθος σ’ ένα κατά τα άλλα ανάλαφρο και γλυκό, κωμικό μυθιστόρημα.”
DAILY TELEGRAPH
“Η τελευταία δημιουργία της Κινσέλα είναι ένα κλασικό γυναικείο ανάγνωσμα: ανάλαφρο, διασκεδαστικό και, συχνά, πολύ αστείο. Είναι το ιδανικό βιβλίο για όποιον θέλει να αποδράσει αυτό το καλοκαίρι.”
SUNDAY EXPRESS
“Ένα απολαυστικό και ανέμελο παιχνίδι.”
PUBLISHERS WEEKLY

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η ΣΟΦΙ ΚΙΝΣΕΛΑ γεννήθηκε στο Λονδίνο και σπούδασε πολιτικές επιστήμες, φιλοσοφία και οικονομικά στο Νιου Κόλετζ του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Έχει εργαστεί ως δασκάλα και δημοσιογράφος με ειδίκευση σε οικονομικά θέματα. Το πρώτο της μυθιστόρημα, το οποίο έγραψε στην ηλικία των 24 ετών και εκδόθηκε με το πραγματικό της όνομα, Μάντλεν Ουίκαμ, αγκαλιάστηκε από αναγνώστες και κριτικούς και μπήκε στη λίστα των μπεστ σέλερ. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες και έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα. Ανάμεσά τους και η πασίγνωστη σειρά Ψωνίζω, άρα υπάρχω, η οποία έχει γυριστεί κινηματογραφική ταινία. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν επίσης τα μυθιστορήματά της ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, που ήταν υποψήφιο για το British Book Award 2006 ενώ γυρίζεται κινηματογραφική ταινία, καθώς και το ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ; Η Σόφι Κινσέλα ζει στο Λονδίνο με τον άντρα της κα τα τρία παιδιά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sophiekinsella.com

Δημόσιες Σχέσεις, Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, τηλ. 2102804800, fax: 2102819550, e-mail: pr@psichogios.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις