ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   

 

Μέλος της "ΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ" (Όμιλος Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων)

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017
22:48:20

 

 

 

Νόστιμη και εύκολη ομελέτα με σπαράγγια

Υλικά
250 γραμμάρια φρέσκα σπαράγγια 6 αυγά
2-3 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο αλάτι, πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνι.



Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε με μαχαιράκι - κόφτη χα σπαράγγια και κόβουμε τις σκληρές άκρες. Βράζουμε για  8-10 λεπτά τα σπαράγγια και τα στραγγίζουμε.
Σπάμε σε μπολ τα αυγά και τα χτυπάμε καλά. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε.
Ζεσταίνουμε σε αντικολητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το μίγμα των αυγών. Απλώνουμε από πάνω τα σπαράγγια.
Όταν ροδοκοκκινίσει από την μια πλευρά, την γυρίζουμε από την άλλη. Κόβουμε σε τρίγωνα κομμάτια και σερβίρουμε αμέσως.
Καλή σας όρεξη.

 

Μέλος της "ΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ" (Όμιλος Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων)

Back to top
Go to bottom