ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   

 

Μέλος της "ΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ" (Όμιλος Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων)

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017
22:44:53

 

 

 

Μαρινάτος σολομός με άνηθο

Παραδοσιακό σκανδιναβικό πιάτο, πολύ απλό και με μεγάλη αξία.

Περισσότερα...

Παντζάρια, ένα ισχυρό φάρμακο που μας δώρισε η φύση

Γράφουν : Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος, Σγούρου Αγάθη, βιοπαθολόγος.

Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ κόκκινο χρώμα σε αυτό το λαχανικό.

Περισσότερα...

Αγκινάρες Γεμιστές

Δοκιμάστε μιά  ακόμα αριστούργηματική συνταγή του www.kutala.com

Περισσότερα...

Σαλάτα με Νοπάλες και ραπανάκι

Από τον Μάστερ σέφ Γιώργο Λέκκα. Οι Μεξικανοί αγαπούν τόσο τη φραγκοσυκιά, που την έχουν συνδέσει με την ιστορία του έθνους τους. Τα έβαζαν στο πονεμένο μέρος και μετά τους έβαζαν φωτιά.

 

Περισσότερα...

Ο λόγος για το κρασί

Αυτό το λόγο θα σας πω, δεν έχω άλλο κανένα
μεθύστε με τ’ αθάνατο, κρασί του Εικοσιένα
Κωστής Παλαμάς

Περισσότερα...

Σοκολατένιο κέικ χωρισμού

Από τον Μάστερ σέφ Γιώργο Λέκκα

Μερίδες 14
Χρ. Πρ 20 λεπτά
Χρ.ψης 1 ώρα

Περισσότερα...

Ψάρια… Φρέσκα - φρέσκα και λαχταριστά!!!

Στις θάλασσές μας ζουν πάνω από 100 είδη ψαριών. Νόστιμο και ωφέλιμο το ψάρι αλλά είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε με σιγουριά το φρέσκο από το μπαγιάτικο, υπάρχουν όμως μερικά στοιχεία που μπορούν να μας βοηθήσουν.

Περισσότερα...

Nόστιμη... κρέπα με Γραβιέρα της Ε.Α.Σ. Νάξου!

Γράφει η Μαρία Κ. Αλιμπέρτη
Η κρέπα-γλυκιά ή αλμυρή-είναι μια γευστική εκδοχή, για ένα πλήρες γεύμα, πολύ δημοφιλείς στην Γαλλία, αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Περισσότερα...

Κεφτεδάκια γαλοπούλα με σάλτσα ντομάτα

Από τον Μάστερ σέφ Γιώργο Λέκκα
Μερίδες 4
Χρ. 30
Χρ ψης 1 ώρα

Περισσότερα...

 

Μέλος της "ΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ" (Όμιλος Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων)

Back to top
Go to bottom