ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   

 

Μέλος της "ΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ" (Όμιλος Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων)

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017
15:46:37

 

 

 

Ναξιώτικο μοσχαράκι, βραστο με λαχανικά

Παραδοσιακές συνταγές.

 

 

Η συνταγή είναι της κυρίας  Άννας Αλιμπέρτη – Κατσάνη από το Φιλώτι της Νάξου.

 

Ναξιώτικο Μοσχαράκι βραστό με διάφορα λαχανικά σε σούπα.

Πολύ γευστικό φαγητό, γεμάτο βιταμίνες, το μαγειρεύουν στη Νάξο και τα Κυκλαδονήσια τις Κυριακές και τις γιορτές. Στο λιγοστό κρέας που διαθέτουν οι οικογένειες στα χωριά προσθέτουν  διάφορα λαχανικά που βρίσκουν στα περιβόλια, έτσι το φαγητό γίνεται  περισσότερο  και «φθουράει». Είναι μια και εύκολη συνταγή για όλο το χρόνο.

Περισσότερα...

 

Μέλος της "ΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ" (Όμιλος Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων)

Back to top
Go to bottom