Τιμητική εκδήλωση του 2ου ΕΠΑΛ Γαλατσίου

Στο Κέντρο Έρευνας Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών στην οδό Σόλωνος 84 – Αθήνα, οι μαθητές του προγράμματος της περιβαλλοντικής ομάδας του 2ου  ΕΠΑ.Λ  Γαλατσίου,

με επικεφαλής τους υπεύθυνους του προγράμματος το Διευθυντή  κ. Κερασιώτη Σεραφείμ και την υποδιευθύντρια κ. Τσεκούρα Σπυριδούλα,  τίμησαν τον Νομπελίστα Ομότιμο Καθηγητή – Ακαδημαϊκό κ. Χρήστο Ζερεφό  για την παγκόσμια προσφορά του στον ευαίσθητο τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής με:
1.    Τιμητικό Δίπλωμα τιμής ένεκεν ως «Εξέχον Επίτιμο Μέλος» της οργανωτικής επιτροπής του «Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά» που διοργανώνει κάθε χρόνο το σχολείο μας, και με
2.    κατασκευή ξύλινης τεχνικής φωλιάς η οποία βραβεύτηκε στον «15ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό  Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά» το σχολικό έτος 2011-2012 ως  πρωτότυπη κατασκευή.
    Η  τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της καλής συνεργασίας του σχολείου μας με πρόσωπα και φορείς  που διακρίνονται για την προσφορά τους στην προστασία του περιβάλλοντος, για την υλοποίηση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων και ειδικά των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.
    Ο κ. Χρήστος Ζερεφός αφού δήλωσε ότι θα στηρίξει με την παρουσία του την περιβαλλοντική ομάδα, ευχαρίστησε και συνεχάρη θερμά τα μέλη της και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον επερχόμενο «16ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς Για Πουλιά» που διοργανώνει το σχολείο για το σχολικό έτος 2012-2013  σε συνεργασία με το Δήμο Γαλατσίου και την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου 2013 στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο  Ίλιον με την αξιολόγηση των κατασκευών.
  

Σχετικές δημοσιεύσεις