8η εθελοντική δράση του Δήμου Πεντέλης – 23/7ου

Στο κέντρο  της πόλης των Μελισσίων  χτύπαγε το Σάββατο 23/7ου, το πρωί, η καρδιά των εθελοντών και πολιτών του Δήμου μας. Ήμασταν όλοι  εκεί μαζί με το Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη, στην 8η εθελοντική δράση μας για να καθαρίσουμε το δάσος στο νοσοκομείο Παπαδημητρίου.

Για πρώτη φορά το δάσος πλημμύρισε όχι από σκουπίδια, άλλωστε ήταν γεμάτο από απόβλητα, αλλά από εθελοντές με ανησυχίες που αναζητούσαν  μία πόλη καλύτερη, πιο ανθρώπινη, μία πόλη που να προσφέρει στους κατοίκους, τους επισκέπτες και τα παιδιά, πολιτισμό και ποιότητα ζωής.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την συμμετοχή των εθελοντών, υπαλλήλων του Δήμου, νέων  αλλά και μεγαλύτερων ανθρώπων, γειτόνων της περιοχής επεσήμανε: «…Σήμερα καταφέραμε να απομακρύνουμε 200 – 250 τόνους απόβλητα από τον ομορφότερο δασικό χώρο μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης που ήταν παράλληλα και μια νάρκη έτοιμη να εκραγεί.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι με την συμμετοχή και την  καλή συνεργασία όλων μπορούμε να διατηρήσουμε το δασικό πλούτο της περιοχής μας.

Ευχαριστώ τους χορηγούς μας  την εταιρεία  Coca  Cola   και τον συμπολίτη μας κύριο Θανάση Τσάνο».
Η COCA COLA μας προσέφερε νερά ΑΥΡΑ και το αρτοποιείο ΤΣΑΝΟΣ  αλμυρά και σνακ.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/7/2011
ΘΕΜΑ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με τη 8η εθελοντική δράση του Δήμου Πεντέλης.

Σχετικές δημοσιεύσεις