Παραλίες – Άγιος Προκόπιος Νάξου

Γράφει η Μαρία Κ. Αλιμπέρτη
Η τακτική λεωφορειακή γραμμή συνδέει την Χώρα με τον Άγιο Προκόπιο σε λίγα μόνο λεπτά, αλλά και η επικοινωνία με το αεροδρόμιο είναι πολύ εύκολη.

Ένας παράδεισος για τον επισκέπτη και η ωραιότερη παραλία του νησιού στη διάθεση κάθε λουόμενου.

Η Τρίτη καλύτερη παραλία στο κόσμο, αποκτά τη γαλάζια σημαία κάθε χρόνο και είναι πρώτη σε προτιμήσεις για τους επισκέπτες στις Κυκλάδες.

Τεράστια αμμουδερή με πολύ παγωμένα τα αιγαιοπελαγίτικα νερά της, κρυστάλλινα, ολογάλανα, με αμμώδη βυθό, με θέα το απέραντο γαλάζιο και τα γλαρονήσια που βρίσκονται απέναντι., απάνεμη και απολαυστική, προσιτή σε κάθε ηλικία και για όλα τα γούστα. Η περιοχή του Αγίου Προκοπίου είναι από τις πλέων τουριστικά αναπτυγμένες αλλά και φημισμένες περιοχές του νησιού.

Εδώ θα βρείτε πολλές παραδοσιακές ταβέρνες, εξαιρετικά εστιατόρια, καφετερίες, super market, νυχτερινά μπαράκια, τουριστικά γραφεία και οργανωμένες θαλάσσιες δραστηριότητες ώστε να απολαύσετε της διακοπές σας.

Ο Άγιος Προκόπιος βρίσκεται μόλις 5 χιλιόμετρα από την πόλη της Νάξου και 2,5 από το αεροδρόμιο του νησιού. Ενώ υπάρχει και τακτική λεωφορειακή γραμμή που συνδέει την περιοχή με την πόλη μέχρι αργά τα μεσάνυχτα.

Σχετικές δημοσιεύσεις