15ο ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – Επίδαυρος – 6/12 Αυγουστου 2012

Ο Δήμος Επιδαύρου διοργανώνει και φέτος το 15ο Πανηγύρι Αγροτουρισμού στην προκυμαία του λιμανιού της Αρχαίας Επιδαύρου από τις 6 Ιουλίου ως και τις 12 Αυγούστου 2012!

Παραγωγοί, βιοκαλλιεργητές, καλλιτέχνες, οικοτέχνες, έμποροι παραδοσιακών προϊόντων, σύλλογοι και επιχειρήσεις από την περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και από ολόκληρη την Ελλάδα που δραστηριοποιούνται στους τομείς του αγροτουρισμού και του εναλλακτικού τουρισμού θα δώσουν το παρόν!

Πρωτοπόρος στις γιορτές αγροτουρισμού ανά τη χώρα, η έκθεση θα φιλοξενήσει προϊόντα και υπηρεσίες της Επιδαύρειας γης και όλης της Ελλάδας, που σκοπό έχουν να προάγουν το πνεύμα του αγροτουρισμού, ενισχύοντας του ντόπιους παραγωγούς και φέρνοντας τον επισκέπτη κοντά με τις γεύσεις, την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου.

Κρασί, μέλι, γλυκά, νωπά προϊόντα και είδη λαϊκής τέχνης θα εκτεθούν και θα πωλούνται στην προκυμαία του λιμανιού, ενώ η έκθεση θα πλαισιωθεί από μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, παράλληλες εκθέσεις και θεματικές βραδιές αφιερωμένες σε προϊόντα του τόπου.

Εκτός από τα ντόπια προϊόντα προτεραιότητα θα δοθεί σε παραγωγούς και βιοκαλλιεργητές ενώ για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν φυτώρια και εκδόσεις σχετικές με τον τουρισμό, τη γεύση, την παράδοση και τον πολιτισμό.

Πότε: 6 Ιουλίου ως και 12 Αυγούστου 2012

Ώρες λειτουργίας: για 6 τριήμερα (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) θα λειτουργεί από τις 18.00 έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα πλαισιώνοντας τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Επιδαύρου και του Μουσικού Ιουλίου στο Αρχαίο και το Μικρό Θέατρο Επιδαύρου.

Πηγή/Φώτος: www.epidavros.gr – www.prasinizo.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις