26η Αμφικτιονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών 2013, Καλαμάτα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία , από 4 μέχρι  6 Οκτωβρίου 2013,  στην όμορφη και φιλόξενη πόλη της Καλαμάτας, η 26η Αμφικτιονία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, κάτω από την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ( ΠΟΣΕΑ).

 
Επικράτησε μεγάλος ενθουσιασμός και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για την περαιτέρω ανάπτυξη της δουλειάς των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών,  προκειμένου η χώρα μας να γίνει αυτάρκης σε ασφαλές αίμα και να ανακουφιστεί  ο πάσχων  συνάνθρωπος μας.
Στην 26η Αμφικτιονία της Καλαμάτας συμμετείχαν 124  εκπρόσωποι  Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών απ΄ όλη την Ελλάδα .
Τον σύλλογο μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του κ. Αναστάσιος Κοντακίδης και τα μέλη του Δ.Σ. κκ Μανώλης Παρασκευάκης και Θανάσης Τσιαλιάφας .
Με εισήγηση του Προέδρου του ΣΕΑ Αλεξανδρούπολης κ. Αναστ. Κοντακίδη ,                     η 26η Αμφικτιονία ΣΕΑ στην Καλαμάτα , αποφάσισε όπως οι Γενικές Συνελεύσεις  της ΠΟΣΕΑ  και της ΠΕΝΕΑ να  διεξαχθούν στην πόλη μας , στην Αλεξανδρούπολη,  στις αρχές του καλοκαιριού του 2014.
Συγχαίρουμε για την άψογη διοργάνωση της 26ης Αμφικτιονίας ΣΕΑ,  τον Πρόεδρο της ΠΟΣΕΑ κ. Χρήστο Πρωτόπαπα και τους συνεργάτες του μέλη του Δ.Σ.
Συγχαίρουμε όλους τους τοπικούς άρχοντες για τη ζεστή φιλοξενία, ιδιαίτερα  ευχαριστούμε θερμά, τους  κκ Αναστασία Μπελογιάννη και Στέλιο Γιακέα καθώς και τους κκ Κώστα και Πότα Χανδρινού,  ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου «Ακτή Ταύγετος» όπου έλαβε χώρα η διοργάνωση της 26ης Αμφικτιονίας  Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 17  τ.κ. 68100  
τηλ 25510-20478   φαξ 25510-26646   Α.Φ.Μ 099443045     
eaa1988@otenet.gr   www.posea.gr   www.eom.gr   www.eae.gr  
Μη Κυβερνητική  Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση.

Σχετικές δημοσιεύσεις