Κι όμως οι άντρες ανάβουν με πολύ απλά πράγματα

Σας  αποκαλύπτουμε 10  πραγματάκια που κάνουν τους άντρες  να ανάβουν, ερεθίζουν το μυαλό και τη φαντασία, και τους κάνουν έτοιμους για όλα.

Είναι απλά και καθημερινά και σίγουρα μακριά από τα περίπλοκα κι εγκεφαλικά τερτίπια που φαντάζονται οι γυναίκες . Άλλωστε να το παραδεχτούμε οι άντρες είναι απλοί οργανισμοί.
 
1.    Το χέρι που μπαίνει ανάμεσα στα πόδια:
Oταν κάθονται οι γυναίκες  σταυροπόδι. Ρωτήστε όποιον άντρα θέλετε, θα σας το επιβεβαιώσει. Μια γυναίκα που φοράει τζιν και κάθεται σταυροπόδι και βάζει το χέρι της ασυναίσθητα ανάμεσσα στα πόδια της είναι μια πολύ hot εικόνα. Το κάνουν οι περισσότερες ακόμα κι όταν δεν το καταλαβαίνουν  κι οι περισσότεροι από  τους άντρες το προσέχουν .
2.    Το παράνομο downloading μουσικής και ταινιών:
Γιατί από μόνο του έχει την αίσθηση του παρανόμου, που αναντάμ παπαντάμ ερεθίζει τα ένστικτά τους και αφ’ ετέρου δείχνει μια γυναίκα δυναμική, τολμηρή, που δεν πολυϋπολογίζει τις συνέπειες των πράξεών της.
 3. Η γνώση χρήσης εργαλείων, όπως πένσες, κατσαβίδια κ.τ.λ.:
Γιατί μια γυναίκα που, όχι μόνο δε τα κοιτάει λες και είναι εξωγήινα εξαρτήματα διαστημοπλοίου, αλλά αντίθετα είναι έτοιμη να σκύψει κάτω από το καπό του αυτοκινήτου της και να επιδιορθώσει τη μικροβλάβη που προέκυψε, είναι σέξι.Για αυτό ενημερωθείτε και αρχίστε τα μαστορέματα!
3.    Η μαγειρική:
Γιατί δεν περνάει μόνο ο έρωτας από το στομάχι, αλλά και το σεξ! Μία γυναίκα που είναι έτοιμη να φτιάξει οποιοδήποτε εξεζητημένο γκουρμέ έδεσμα για να αγκαλιάσει τους ουρανίσκους των αντρών  κάνει μοιραία να διψάνε όχι τόσο για το φαγητό καθ’ εαυτό, αλλά για αυτή την ίδια. Και να προθυμοποιούνται να την ακολουθήσουν  στην κουζίνα για βοήθεια…
5. Η yoga:
Το να κάνει  yoga δείχνει ότι είναι  συνειδητοποιημένη, οργανωτική και ότι νοιάζεται τόσο για το κορμί, όσο και την ψυχή. Και αναφορικά, η yoga στο μυαλό κάθε  άνδρα συνδέεται με τα ανοίγματα που απαιτεί, από αυτές που ασχολούνται.
4.    Το να είναι καλή οδηγός:
Και όταν λέμε  καλή οδηγός, εννοούμε να οδηγεί αποφασιστικά και επιθετικά. Και να δείχνει ότι δεν κωλώνει σε τίποτα, και δεν το έχει σε τίποτα να κάνει και καμιά κόντρα στην τελική. Ε, αυτό, όσο κι αν τους  ενοχλεί, είναι πραγματικά hot και δεν υπάρχει κανείς άντρας που να μην το εκτιμά απεριόριστα.
 7. Το να αναφέρει ερωτικές ατάκες από τραγούδια:
Η κοπέλα που έριξε έναν φίλο μου στο κρεβάτι, αφού του ψιθύρισε στο αυτί το στίχο γνωστού τραγουδιού του Ρέμου. Ο φίλος μου είναι τρελλός φαν κι όπως καταλαβαίνετε ένιωσε αμέσως οικεία.  Διερευνήστε, λοιπόν, τα γούστα του αγοριού και πράξτε ανάλογα…
 8. Τα άσπρα βαμβακερά εσώρουχα:
Το virgin look, και ειδικά στα εσώρουχα, αποτελεί αφ’ ενός στοιχείο έκπληξης για τους άντρες  όταν το δούν  και αφ’ ετέρου αφηνιάζει τα πιο ταπεινά τους ένστικτα, με τους χειρότερους σκοπούς να κάνουν παρέλαση στο μυαλό τους. Ρωτήστε και θα δείτε…
9. Το να μη φοράει σουτιέν:
Ξέρουμε ότι υπάρχει όσο το δυνατόν λιγότερο ύφασμα μεταξύ μας, οπωσδήποτε είναι ένα επιπλέον ατού. Δεν χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις, νομίζω!
10.Το να κάνει καφρίλες και να λέει κάφρικα αστεία:
Δείχνει ακομπλεξάριστη, κοινωνική και κοντά σε όλους εμάς. Θέλουν  λίγα λόγια να την κάνουν φίλη τους . Στα φιλικά, ως γνωστόν, μπαίνουν πάντα τα καλύτερα γκολ… Εγώ τις αποκαλύψεις μου τις έκανα. Τώρα είναι στο χέρι σας και μόνο ότι τις κατανοήσατε, τις εκτιμήσατε και είστε έτοιμες να τις θέσετε σε εφαρμογή. Και θα δείτε ότι τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εγγυημένα…

m.siam

Σχετικές δημοσιεύσεις