Ανοιξιάτικες εξορμήσεις

Ο χειμώνας φτάνει στο τέλος του και η ‘Ανοιξη μας καλεί σε ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα και αρώματα. Η φύση πρωτοστατεί σε μαγευτικούς περιπάτους και μεγαλύτερες διαδρομές γεμάτες Ελλάδα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/3   Γ΄ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ, ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ – ΚΑΜΑΡΙΖΑ : Αναχώρηση 15.00, Επιστροφή 21.00. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/3…ΗΜΕΡΗΣΙΑ – ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ-ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ: Αναχώρηση από Αθήνα για τη  Κόρινθο  Τρίπολη στάση  πριν τη πόλη στο Αλέα για καφέ και συνεχίσουμε για τη Κλειτορια  όπου βρίσκεται το όμορφο Σπήλαιο των Λιμνών προαιρετική επίσκεψη στο σπάνιο δημιούργημα της φύσης με λαβυρινθώδεις διαδρόμους, μυστηριώδεις στοές και τους παράξενους σταλακτιτικούς σχηματισμούς. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για το Πλανητέρο σε υψόμετρο 700 μέτρων σε ένα μοναδικό τοπίο που κυριαρχούν οι καρυδιές και πλατάνια και τα ορμητικά νερά γύρω από τις πηγές του Aροάνιου ποταμού. Παραμονή για φαγητό και το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.  
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/3   Δ΄ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ – ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΘΗΒΑ: Αναχώρηση 15.00, Επιστροφή 21.00  | ΠΕΜΠΤΗ 22/3- ΔΕΥΤΕΡΑ 26/3   

5ΗΜΕΡΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ      
ΣΟΦΙΑ–ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ–ΜΟΝΗ ΡΙΛΑΣ–ΣΑΝΤΑΣΚ: ΠΕΜΠΤΗ 22/3.  Αναχώρηση 7.00 από Αθήνα για Λαμία, στάση για καφέ και συνεχίζουμε για Τέμπη Πλαταμώνα , στάση έξω από τη πόλη για φαγητό και συνεχίζουμε για Προμαχώνα , έλεγχος διαβατηρίων ή ταυτοτήτων και συνεχίζουμε για Σόφια με ενδιάμεση στάση για καφέ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/3. Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε τη ξενάγηση μας στη πόλη της Σόφια. Θα δούμε  τον καθεδρικό ναό  του Alexandre Nevski, την Βυζαντινή εκκλησία το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, το Λαογραφικό μουσείο, και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Το μεσημέρι  γεύμα  και  χρόνος  ελεύθερος για αναγνωρίσουμε τη πόλη και να παρακολουθήσουμε τους Χαιρετισμούς της Παναγίας.
ο βράδυ προαιρετική  διασκέδαση, διανυκτέρευση.
ΣΑΒΒΑΤΟ 24/3. Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ιστορική Φιλιππούπολη. Πεζή περιήγηση στη παλιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά  αρχοντικά , το Αρχαίο Ρωμαϊκό  Αμφιθέατρο, την  Εκκλησία  Κωνσταντίνου και Ελένης από τα πιο αξιοθέατα της πόλης. Θα παραμείνουμε ελεύθεροι στην πόλη  προαιρετικό γεύμα . Το απόγευμα αναχώρηση για την Σόφια. Δείπνο διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/3. Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Μονή Ρίλας  ένα από τα ομορφότερα μνημεία της Unesco. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για  τη πόλη Σαντάσκι όπου θα έχουμε χρόνο για ψώνια στην μεγάλη αγορά της πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Δείπνο. Διανυκτέρευση .
ΔΕΥΤΕΡΑ 26/3. Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα σύνορα έλεγχος. Έπειτα συνεχίζουμε για Κορινό Πλαταμώνα στάση για φαγητό Τέμπη Λαμία άφιξη στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Η τιμή περιλαμβάνει: Μεταφορά , διαμονή σε δίκλινα δωμάτια  4 * * * * πρωινά , 3 δείπνα , 1 γεύμα , ξεναγός  και συνοδός εκδρομής, ασφάλεια ταξιδιού.  

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ | ΣΑΒΒΑΤΟ 24/3-ΚΥΡΙΑΚΗ 25/3  ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ – ΓΥΡΟΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 24/3: Αναχώρηση 8.00 από Γαλάτσι , στάση στο ύψος της Ακράτας και συνεχίζουμε για την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου . Το μεσημέρι φτάνουμε στον Αγρίνιο και συνεχίζουμε την διαδρομή μας πλάι στη λίμνη Τριχωνίδα με παραμονή φια φαγητό στο χωριό Δογρη. Συνεχίζουμε  για πάμε στο Θέρμο και καταλήγουμε στο Πετροχώρι ένα χωριό κτισμένο ανατολικά της Τριχωνίδας κοντά στην ομώνυμη πόλη όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας με καταπληκτική θέα στη λίμνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση .
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/3. Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Κοσμά . Θα παραμείνουμε να προσκυνήσουμε. Συνεχίζουμε το γύρω της λίμνης και για καταλήξουμε στο Μεσολόγγι .Επίσκεψη  στο Κήπο των Ηρώων, και ξενάγηση στη Πινακοθήκη . Θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή για το  Γαλάτσι με ενδιάμεση στάση. Η Τιμή Περιλαμβάνει :Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν , διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και συνοδός εκδρομής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/3   ΗΜΕΡΗΣΙΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ- ΑΓΟΡΙΑΝΗ: Αναχώρηση από το Γαλάτσι στις 7.30 για Λιβαδειά, στάση στο καφέ Κούρος και συνεχίζουμε για Αράχωβα , Λιβάδι και στη συνεχεία θα πάμε στο Χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού όπου θα μείνουμε για να απολαύσουμε τις χαρές του χιονιού. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Αγόριανη όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/3   ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ – ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, ΒΑΡΝΑΒΑ: Αναχώρηση 15.30, Επιστροφή 21.30

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/5   ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΑΡΓΟΥΣ: Αναχώρηση από Γαλάτσι, σύντομη στάση στον Ισθμό και από εκεί θα μεταβούμε στο Ναύπλιο, την πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδος θα περιπλανηθούμε στην όμορφη πόλη θα θαυμάσουμε την Πλατεία Συντάγματος, τον Άγιο Σπυρίδωνα, το Μουσείο Κομπολογιού και θα πιούμε τον καφέ μας στην Παραλία με θέα το Μπούρτζι. Επόμενος προορισμός μας το Κεφαλάρι του Άργους όπου θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό στην όμορφη τοποθεσία με τις πηγές. Το απόγευμα αναχώρηση για Γαλάτσι με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό .

Κλέαρχος Μαυρογιάννης Trave
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Η εταιρεία Mavrogiannis Travel δραστηριοποιτείται στο χώρο του τουρισμού από το 1980, αποτελεί την εγγύηση για την ικανοποίηση των απαιτήσεων του σύγχρονου ταξιδιώτη στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, προσφέροντας όλων των ειδών τις τουριστικές υπηρεσίες. Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλο στόλο ιδιόκτητων πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας 20, 30, 50 και 52 θέσεων. Εξειδικευόμαστε στην Οραγάνωση εκδρομών και προσαρμόζουμε τα πακκέτα μας ανάλογα με τις επιθυμίες της κάθε ομάδας. Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Τράλλεων 88, Γαλάτσι, Τηλ.: 210 2911366 – 210 2928965 www.mavrogiannistravel.gr, info@ mavrogiannistravel.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις