Αουτς!!!

Τον σκότωσε και του έκαψε τα γεννητικά όργανα γιατί την απατούσε!!!
Το περίεργο νέο μας έρχεται από τη Αυστραλία όπου μία απατημένη σύζυγος που σκότωσε τον άνδρα της ρίχνοντας του βενζίνη και πυρπολώντας τον στα γεννητικά όργανα, αθωώθηκε από το δικαστήριο από την κατηγορία του φόνου, έχοντας ελαφρυντικά…

 

 

 

 

Η 47χρονη Ρατζίνι Ναραγιάν κατέθεσε στο δικαστήριο η πρόθεσή της ήταν μόνο να κάψει την άκρη του πέους του συζύγου της και να βάλει ένας τέλος στις εξωσυζυγικές του περιπέτειες, πιστεύοντας πως έτσι θα τον έχει μόνο δικό της ακόμα και αν δεν μπορούσαν να κάνουν πια σεξ.  Παραδέχθηκε πως έχασε τον έλεγχο της όταν κατάλαβε πως την απατούσε ο άνδρα της και του έριξε βενζίνη και ένα αναμμένο κερί. Αουτς!!!
Κατέθεσε πως γύρισε την πλάτη του στο κρεβάτι και την αποκάλεσε «χοντρή, χαζή σκύλα», εκείνη δεν άντεξε και έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα να τον κάψει ζωντανό. Απωθημένα και ελαφρυντικά θεώρησαν οι δικαστές τα παραπτώματα της γυναίκας μια και το θύμα την χτυπούσε , το ίδιο κατέθεσαν και τα δύο παιδιά τους πως ο πατέρας τους κακοποιούσε ψυχολογικά και φυσικά για χρόνια την μητέρα τους, έτσι  ο δικαστής αποφάσισε να την αθωώσει στην κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης, αλλά την έκρινε ένοχη για απλή ανθρωποκτονία.
Η ποινή της δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις