Συνεχίζονται κάθε Παρασκευή τα μαθήματα χορού στον Απεραθίτικο Σύλλογο Νάξου

Απο 7 Οκτώβρη και κάθε Παρασκευή στις 8μ.μ συνεχίζονται τα μαθήματα παραδοσιακών νησιώτικων χορών στην ιδιόκτητη λέσχη του Απεραθίτικου Συλλόγου (Ανδριτσαίνης 51 και Ορφέως) στο  Γαλάτσι.
Θα λειτουργούν 2 τμήματα για μικρούς και μεγάλους.
Το πρώτο τμήμα, είναι κάθε Παρασκευή για νέους απο ηλικίας 14 έως…94 ετών απο τις 8 μ,μ έως τις 9,30μ.μ με δάσκαλο τον Αποστόλη Ψαρρό και το δεύτερο τμήμα κάθε Κυριακή στις 5,30 με δασκάλα την φοιτήτρια πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά Μαρία Γαλάνη.

Στόχος του Δ.Σ του Συλλόγου μας, είναι όχι μόνο η σωστή εκμάθηση των παραδοσιακών χορών του χωριού μας και της Νάξου, αλλά και η επικοινωνία, η δημιουργική απασχόληση, η ψυχαγωγία και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της νεολαίας καθώς και η προβολή του χωριού μας, μέσω διαφόρων εκδηλώσεων και παραστάσεων των χορευτικών τμημάτων, που θα πραγματοποιούνται.

Τα τηλέφωνα του Συλλόγου μας είναι 2102132183 ενώ υπεύθυνος επικοινωνίας και συντονισμού ορίστηκε απο το Δ,Σ το μέλος Μανώλης Χατζηπέτρος (τηλ.6942 55 77 99).

Καλούμε τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους πρόθυμα να στελεχώσουν τα δύο τμήματα αλλά και οι ίδιοι, αν επιθυμούν να προσέρχονται για χορό, η παρέα για μιά ρακί στο Σύλλογο.

Με την ευκαιρία ενημερώνουμε τους συγχωριανούς μας, οτι τα Δ.Σ γίνονται κάθε Τετάρτη στις 8 το βράδυ στην ιδιόκτητη λέσχη του Συλλόγου μας (Ανδριτσαίνης 51 ) στο Γαλάτσι και είναι ανοικτά για προτάσεις ιδέες και πότε-πότε για ένα ποτήρι κρασί.

Σύντομα επίσης θα ανακοινωθούν οι προσεχείς εκδηλώσεις του Απεραθίτικου Συλλόγου

Μαν.Χατζηπέτρος

Σχετικές δημοσιεύσεις