“Αρθας”- Golden Christie

World of Warcraft: Αρθας – Η Ανοδος του Βασιλιά των Νεκρών
Εκδόσεις Anubis- Fantasy
Συγγραφέας: Golden Christie – Μετάφραση: Δημήτρης Γρουμπός
Η μοχθηρία του είναι θρυλική. Αρχοντας της Μάστιγας των Νεκροζώντανων, κάτοχος της Λεπίδας της Παγωνιάς και εχθρός των ελεύθερων λαών του Αζεροθ, ο Βασιλιάς των Νεκρών είναι μια οντότητα με απεριόριστη δύναμη και απαράμιλλη κακία – μία παγωμένη ψυχή, αποφασισμένη να καταστρέψει κάθε ίχνος ζωής στον κόσμο του Warcraft…

Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Πολύ προτού η ψυχή του ενωθεί με εκείνη του ορκ σαμάνου Νερ’ζουλ, ο Βασιλιάς των Νεκρών ήταν ο Αρθας Μένεθιλ, διάδοχος του θρόνου του Λόρντερον και πιστός παλαδίνος της Αργυρής Χειρός.
Όταν η μάστιγα των απέθαντων απειλεί όλα όσα αγαπά, ο Αρθας ξεκινά την αναζήτηση ενός θρυλικού σπαθιού, ικανού να σώσει την πατρίδα του.

Όμως το αντικείμενο της αναζήτησής του απαιτεί βαρύ τίμημα από το νέο του αφέντη, σπρώχνοντάς τον προς την αιώνια καταδίκη. Ο δρόμος του Αρθας θα τον οδηγήσει μέσα από τις παγωμένες εκτάσεις του Βορρά προς τον Παγωμένο Θρόνο, όπου ο πρίγκιπας θα συναντήσει το σκοτεινό του πεπρωμένο…

Μια αυθεντική ιστορία μαγείας, πολέμου και ηρωισμού, βασισμένη στο κορυφαίο, βραβευμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Blizzard Entertainment.

Σχετικές δημοσιεύσεις