Απίστευτο: Θηλυκός και Αντρικός βράχος δίπλα-δίπλα

Ανάμεσα στα χωριά  Nijiaying και Baiyin στην επαρχία  Gansu, στοο πάρκο «Zhangye Danxia Landform Park» που βρίσκεται βορειοδυτικά της Κίνας,

και καλύπτει μια έκταση περίπου 510 τετραγωνικών χιλιομέτρων μέσα στην άγρια βλάστηση, ενώ το τοπίο θεωρείται ένα από τα ωραιότερα στον κόσμο.
 
Βέβαια, πέρα από τις λίμνες και τα δέντρα που το κάνουν ξεχωριστό, το πάρκο είναι διάσημο και για έναν επιπλέον λόγο: Στο εσωτερικό του οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν έναν «αντρικό» και έναν «γυναικείο» βράχο, τους οποίους θα βρουν… δίπλα-δίπλα!

Η περίφημη «πέτρα των αντρών», όπως είναι γνωστός στους ντόπιους ο βράχος «Danxiashan yangyuanshi», μοιάζει με… φαλλό και δεσπόζει στο κέντρο του πάρκου, ενώ η «γυναικεία πέτρα» Danxiashan yinyuandan βρίσκεται στα δεξιά του!

«Το πάρκο αποτελεί υπόδειγμα φυσικού κάλλους, λόγω της πλούσιας βλάστησης και είναι αγαπημένος τόπος για τους λάτρεις της φύσης. Οι πέτρες, όμως, είναι αυτές που το έχουν κάνει διάσημο», λέει ο υπεύθυνος του πάρκου.

Και δεν έχει άδικο, καθώς η ομοιότητα με το αντρικό αλλά και το γυναικείο… όργανο αναπαραγωγής είναι προφανής, γεγονός που… αξίζει λίγη δημοσιότητα παραπάνω! Όσον αφορά, τώρα, στην παράδοξη… γειτνίαση των δύο βράχων, σας αφήνω να βγάλετε τα συμπεράσματά σας! Εγώ θα πω μόνο: «Τυχαίο; Δεν νομίζω!»…

ΠΗΓΗ: perierga.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις