Έκκληση Εθελοντικής εργασίας για την επισκευή του χώρου του Ομίλου Δεξιότητας

http://www.dexiotita.gr

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δεξιότητας, Όμιλος Προστασίας & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την παραχώρηση χώρου 170 τμ στο Γαλάτσι, από ευαισθητοποιημένο Συνάνθρωπο και Εθελοντή της Δεξιότητας για την δημιουργία του Κέντρου του Ομίλου της Δεξιότητας.

 Ενημερώνουμε δε πως χρειαζόμαστε την βοήθεια Εθελοντών, για να προχωρήσουμε την επισκευή του χώρου έτσι ώστε να μπορούμε να λειτουργήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα για να αναπτύξουμε τις δράσεις μας.

 
Χρειαζόμαστε λοιπόν:
Συνανθρώπους μας με καλή διάθεση, όλων των ηλικιών που ξέρουν ή δεν ξέρουν από οικοδομικές εργασίες, να βάλουμε όλοι μαζί το μεράκι μας και την αγάπη για τον συνάνθρωπο. 
Στοκάρουμε, βάφουμε, περνάμε ηλεκτρικά και υδραυλικά, κάνουμε ξυλουργικές εργασίες και τέλος ειδικό συνεργείο θα τοποθετήσει την αναπηρική ράμπα για να είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε.
Καλοδεχούμενα, πινέλα, ρολά, μπογιές για τοίχους, για μέταλλα και για ξύλα. (Ρωτήστε μας πριν τα φέρετε)
Αν είστε μουρμούρηδες και μίζεροι εμείς θα σας θεραπεύσουμε με εργοθεραπεία.
Αν είστε χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, θα μας ανεβάσετε με  την θετική σας ενέργεια. Δεχόμαστε και καλλιτέχνες γκράφιτι.
Ο Εθελοντής κύριος Γιώργος Κουτρουμπής έχει την επιμέλεια των εργασιών και βασανίζεται  για την αποπεράτωσή τους, είναι δε ο αρμόδιος για τον συντονισμό τους.
Ά να μην ξεχάσουμε τον κήπο, έχουμε και ένα υπέροχο κήπο να φτιάξουμε!!!
 
Πληροφορίες στο www.dexiotita.gr, δηλώστε συμμετοχή στην φόρμα επικοινωνίας ή στο info@dexiotita.gr για να συντονιστούμε. 
Στο τέλος κάθε ημέρας εργασιών θα ακολουθεί νηστήσιμο γεύμα και κρασάκι.
 
Η Δεξιότητα
Για το ΔΣ
 
Η Πρόεδρος
 
Μαρία Αλιμπέρτη-Κατσάνη

Σχετικές δημοσιεύσεις