Συνελήφθησαν δράστες άγριας δολοφονίας στα Πατήσια

  

Σύμφωνα με την lifo  συνελήφθησαν οι δράστες της άγριας δολοφονίας του αγιογράφου

στα Πατήσια Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό από απόφραξη των αναπνευστικών οδών.

Δύο αλλοδαποί ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της άγριας δολοφονίας του 83χρονου αγιογράφου Θεόδωρου Σφηνιαδάκη στα Πατήσια.   Οι δράστες που είχαν ως κίνητρο τη ληστεία συνελήφθησαν. Ο γνωστός αγιογράφος είχε βρεθεί νεκρός το μεσημέρι της Τρίτης στα Πατήσια, σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Φωσκόλου 12.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό από απόφραξη των αναπνευστικών οδών.   Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν μετά από κλήση στο σημείο, εντόπισαν σε κοντινή απόσταση δύο Γεωργιανούς, ηλικίας 39 και 47 ετών, και τους προσήγαγαν, αρχικά στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και στη συνέχεια στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., διαπιστώθηκε ότι αυτοί είναι οι δράστες της ανθρωποκτονίας του 83χρονου, καθώς ο 39χρονος ομολόγησε την πράξη του και περιέγραψε με λεπτομέρειες τη δολοφονία. 

Σχετικές δημοσιεύσεις