Ε.Κ.Υ.Τ. – Ένωση Κυκλαδικού Τύπου.

Ε.Κ.Υ.Τ.
Ένωση Κυκλαδικού Τύπου.

 

 

Κοπή Πίτας, Γενική Συνέλευση και Ανασχηματισμός Δ.Σ. έγινε στην ΕΚΥΤ την Κυριακή 6 Φεβρουα­ρίου 2011 στο ξενοδοχείο Αμαλία Οι δύο προγραμματισμένες και η άλλη απρογραμμάτιστη, αλλά αναγκαστική.

 

 

 

Με επιστολή – πρόσκληση που απέστειλε το Δ.Σ. της ΕΚΥΤ στα μέλη του, αλλά και στις αρχές των Κυκλάδων, ενημέρωνε ότι την 6 Φεβρουαρίου θα γίνει η ετήσια γενική συνέλευση και η κοπή της πίτας. Στην αρχή της εκδήλωσης ενημερώθηκαν για την παραίτηση του προέδρου της (λόγω υποχρεώσεων) κ. Λιγνού.

Κατόπιν ομόφωνων αποφάσεων των εκλεγμένων (πριν την έναρξη των προγραμματισμένων εκ­δηλώσεων ) εξελέγη νέο Δ.Σ. το οποίο είναι το εξής. Πρόεδρος η κ. Ζαμάνου, Αντιπρόεδρος ο κ. Χωριανόπουλος, Γραμματέας η κ. Αναγνωστοπούλου, Ταμίας ο κ. Στεφανόπουλος, Έφορος ο κ. Αλιμπράντης και μέλη οι κ.κ. Τζιώτης και Λέπουρας.

Πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση, κατά την οποία εγκρίθηκε ομόφωνα ο απολογισμός έργου και ο οικονομικός απολογισμός για το 2010, καθώς και το πρόγραμμα δράσης και ο οι­κονομικός προγραμματισμός για το 2011. Επίσης η συνέλευση ομόφωνα ανακήρυξε επίτιμο πρόεδρο τον απερχόμενο κ. Λιγνό.

Η φετινή πίτα της Ένωσης κόπηκε με την παρουσία πολλών αρχών του νομού Κυκλάδων. Παρόντες ο Μητροπολίτης Σύρου – Τήνου – Μυκόνου κ.κ. Δωρόθεος, ο Υφυπουργός κ. Ρήγας, ο βουλευτής κ. Παπαμανόλης, ο. τέως Περιφερειάρχης κ. Κόκκινος, οι περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ.Θεόφιλος και Συρμαλένιος, η Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος Κ.Α.Π.Η. Γαλατσίου κ. Αλιμ­πέρτη, ο Δήμαρχος Κιμώλου κ. Μαγκανιώτης, ο πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ. κ. Μαϊτός, ο πρόεδρος συλλόγων μικρών Κυκλάδων κ. Σιγάλας, πρόεδροι Συλλόγων και πολλά μέλη της Ένωσης.

Ευχόμαστε καλή χρονιά και καλή δουλεία στο νέο Δ.Σ. της Ε.Κ.Υ.Τ.

Σχετικές δημοσιεύσεις