Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης για Ρεθυμνιώτες Eμπόρους

Υλοποίηση πράξεων ΕΡΜΕΙΟΝ 2 – Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης για το ανθρώπινο δυναμικό των εμπορικών επιχειρήσεων (Α.Π.7 – Α.Π.8 – Α.Π.9) από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ)

Στο πλαίσιο των παραπάνω πράξεων, η ΕΣΕΕ θα υλοποιήσει Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης σε διάφορες πόλεις, διάρκειας 100 ωρών, από τις οποίες οι 40 ώρες καλύπτονται από διδασκαλία στην αίθουσα και οι 60 ώρες διαμέσου διαδικτύου (e – learning).
Συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο θα υλοποιηθεί 1 Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης, από 17/05/2013 έως και 01/06/2013 με το εξής θεματικό αντικείμενο:
“Η/Υ και νέες Τεχνολογίες στις Εμπορικές Επιχειρήσεις”
Η επιτυχής παρακολούθηση των Προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης της ΕΣΕΕ οδηγεί στην απονομή Πιστοποιητικού Δια Βίου Εκπαίδευσης και οι συμμετέχοντες δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση. Επισημαίνεται πως οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, δεδομένου ότι τμήμα της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικής διαδικτυακής εκπαιδευτικής εφαρμογής (e-learning).
Μετά τη λήξη της υποβολής των αιτήσεων και την αξιολόγηση από την ΕΣΕΕ όλων των δικαιολογητικών ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι ορίστηκαν τα παρακάτω:
1. Τόπος υλοποίησης του Προγράμματος : Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου ΙΔΑΙΟΝ (Πλατεία Ν. Πλαστήρα 10).
2. Εκπαιδευτής του Προγράμματος : κ. Κούνουπας Νικόλαος.
3. Εκπαιδευόμενοι στο Πρόγραμμα οι : Ανδρεδάκη Ειρήνη, Ανδριανοπούλου Αικατερίνη, Βασιλακάκης Μιχαήλ, Βλαστάκη Λιάνε, Γυπαράκης Νικόλαος,Ζαχαριάς Παναγιώτης-Νικόλαος, Ζουμάκη Αφροδίτη, Ζυμβραγουδάκης Στυλιανός, Ζώτου Ιωάννα, Καμαρίτη Αντιόπη, Καμαρίτη Μαρία, Κοραχάη Άννα, Λιονή Μανίνα, Μαρκογιαννάκη Χρυσούλα, Μαυρουδής Αλέξανδρος, Νεοφώτιστος Κωνσταντίνος, Παϊζάνη Βασιλική, Πάντος Χρήστος, Σταυγιανουδάκης Ιωάννης,Τσίβης Κωνσταντίνος, Τσιούκη Χρυσοβαλάντου-Τατάνια, Φιλιππάκη Παρασκευή, Φωτάκη Βασιλική, Φωτάκη Ελισάβετ-Μαρία.

Αν έχετε απορίες, θέλετε οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινήσεις ή λύσεις, αν αποφασίσετε να επενδύσετε και ενδιαφέρεστε για τα προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2118503001, με fax στο 2118009404 ηλεκτρονικά στο info@acploes.com (τηλέφωνο απαραίτητο) και μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Ενημερωθείτε άμεσα για τις υπηρεσίες μας στο http://acploes.com/

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις