ΕΚΘΕΣΗ ΓΑΜΟΥ

Για γυναίκες από 5 έως 105 ετών – Γράφει ο Βασίλης Ντάτσος, HAIR STYLIST (http://www.ntatsoshair.com/)
Παντρεύεστε; Εγώ όχι! Εσείς; Τότε τι σχέση έχω εγώ;

Εάν δεν έχει σχέση ένας κομμωτής , τότε ποιος έχει; Πολλές κοπέλες λένε χάριν αστειότητος .

Πρώτα κλείνω τον κομμωτή μου και μετά διαλέγω το γαμπρό. Λοιπόν , πάμε παρακάτω.
 
Στις 20-21-22-23 Ιανουαρίου 2012 η NEW LIFE διοργάνωσε στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS τη μοναδική Έκθεση Κοινού για το Γάμο και τη Βάπτιση «Παντρεύεστε;» Κάθε ημέρα είχε επιδείξεις Νυφικών από γνωστούς οίκους και τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου είχε το διαγωνισμό Ἡ Νύφη της Χρονιάς». Εδώ έχουμε σχέση οι συνεργάτες μου κι εγώ. Ας τα πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα .
 
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και ώρα 16.00 ήταν τα εγκαίνια και 19.00 η πρώτη επίδειξη του Οίκου Νίκος-Τάκης με 15 μοντέλα (κορίτσια) και 4 μοντέλα (αγόρια). Ξέχασα να σας πω ότι σε όλες τις επιδείξεις και το διαγωνισμό Ἡ Νύφη της Χρονιάς» είχαμε εμείς τα χτενίσματα. Ο εκθεσιακός οργανισμός FASHION NEWS και η Διευθύνουσα Σύμβουλος, η εξαίρετη κ. Ασπασία Κόντου μας είχαν παραχωρήσει και το stand 290 που το είχαμε κάνει ένα μικρό κομμωτήριο , με τα extension με τους καφέδες για τους περαστικούς, την τηλεόραση κ.λ.π. . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Άσπα Κόντου.  

Το μακιγιάζ σε όλες τις επιδείξεις και το διαγωνισμό, έκανε η Ηρώ ..ενετζάκη και οι συνεργάτες της. Νέα, ωραία, πάντα με το χαμόγελο, άψογη στη δουλειά της και πρώτη έστηνε τα εργαλεία και τα σύνεργα του μακιγιάζ . Οφείλω να το πω. Είχαμε τέλεια συνεργασία. Ευχαριστώ πολύ Ηρώ!

Το Σάββατο είχαμε δύο επιδείξεις με τον Οίκο Νυφικών Καραβερβέρη και τον Οίκο Vladimiros. Ο Βλαδίμηρος , ένας ευγενέστατος κύριος με το επιτελείο του είχε 12 μοντέλα και η επίδειξη πήγε ρολόι. Το χτένισμα ήταν ένα στυλ σε όλα τα μοντέλα. Η Όλγα Καραβερβέρη ΤΟ ΑΤΟΜΟ που λέμε  στη γλώσσα μας. Από το πρωί ήταν στο back stage που λέμε ελληνικά! Δηλαδή πίσω από την πασαρέλα κι ετοίμαζε την επίδειξή της. Είχε μπουφέ με όλα τα καλά για τα μοντέλα της και τους συνεργάτες της, ήταν γλυκιά κι ευγενική με όλο τον κόσμο και με τον κότσο που της έκανα, όλοι την έλεγαν Εβίτα Περόν.

Την όλη εκδήλωση παρουσίασε η Μαρία Μπεκατώρου . Άλλη γλυκιά ύπαρξη.. Γλυκιά κι αληθινή! Να είναι καλά η κοπέλα.
 
Η επίδειξη κύλησε σαν «νεράκι στο αυλάκι». Τα νυφικά υπέροχα, σχεδιασμένα από την Όλγα Καραβερβέρη, τα χτενίσματα σε κότσους. Το κάθε ένα διαφορετικό. Είχε πολλούς φωτογράφους πολλά τηλεοπτικά κανάλια και στο τέλος της επίδειξης είχε καπνούς και πυροτεχνήματα. Ήταν φαντασμαγορική όλη η εκδήλωση. Εγώ βέβαια δεν είδα τίποτα γιατί ετοίμαζα τα μοντέλα της επόμενης επίδειξης.
 
Την Κυριακή ήταν ή επίδειξη του Ατελιέ ZOLOTAS. Έξι κοπέλες κι έξι αγόρια παρουσίασα νυφικά και γαμπριάτικα.

Η Δευτέρα ήταν μια μεγάλη μέρα για όλους μας. 23 Ιανουαρίου ήταν ο Διαγωνισμός «Η Νύφη της Χρονιάς» «TOP BRIDE» 2012. Την επιμέλεια του διαγωνισμού είχε αναλάβει η σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη. Τις διαγωνιζόμενες και την κριτική επιτροπή παρουσίασε η Διοργανώτρια κ. Άσπα Κόντου. Τα χτενίσματα … φυσικά εμείς! Δηλαδή . Η κ. Μαίρη Ντάτσου, ο Νίκος κ Δημήτρης Βλάχος, η μαρία Διγενοπούλου.

Ο γράφων Βασίλης Ντάτσος και όποιος συνάδελφος ερχόταν μέσα να μας δει έδινε και κανένα τσιμπιδάκι! Τα δώρα πάρα πολλά , ακόμη και για τους επισκέπτες. Μια 8ήμερη κρουαζιέρα. Η Νικήτρια του Διαγωνισμού ήταν το Νο 2. Η Τζώρτζια Καφοπούλου και κέρδισε (μετράτε)! Μια πλήρη κρεβατοκάμαρα , ένα Νυφικό, το νυφικό χτένισμα από εμάς καθώς και οι δυο αναπληρωματικές.

Μια δεξίωση, τον ανθοστολισμό γάμου, ένα ζευγάρι βέρες, μαθήματα χορού, μια φωτο-βιντεοσκόπηση , ένα βιβλίο ευχών, στέφανα γάμου, μια νυφική ανθοδέσμη, ένα ψηφιακό άλμπουμ, 100 προσκλητήρια , 50 μπομπονιέρες, καφετιέρα εσπρέσο . Δηλαδή ένας Γάμος ολόκληρος. Μόνο δώρο γαμπρό δεν είχε! Όπως και οι άλλες υποψήφιες είχαν πάρα πολλά δώρα.
Εμείς σαν κομμωτήριο Ντάτσος κάναμε στις 3 πρώτες, δώρο το νυφικό χτένισμα και σε όλες τις διαγωνιζόμενες ένα άλμπουμ με νυφικά χτενίσματα.

Λοιπόν κορίτσια από όλη την  Ελλάδα δηλώστε συμμετοχή για τη Νύφη της Χρονιάς του 2013. Μόνο να είμαστε καλά! Είναι μια μοναδική εμπειρία όπως δήλωσαν οι διαγωνιζόμενες. Η πασαρέλα σηκώνει όσα κιλά και να είστε! Δεν παίζει ρόλο το βάρος και το ύψος. Παίζει ρόλο το χαμόγελο , ο αέρας το νυφικό, το χτένισμα η καλή διάθεση και καλή επιτυχία!!

Βασίλης Ντάτσος- HAUTE COFFURE  
Γαλάτσι- Αετοράχης 19, τηλ:210 2233133

Σχετικές δημοσιεύσεις