Ελαιοτεχνια: Ελαιόλαδο & Κρασί Μαζί!!!

Η Μεσογειακή έκθεση «ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ» ήρθε για να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στην προβολή και προώθηση δύο εκ των εθνικών μας προϊόντων, της ελιάς και του ελαιολάδου. Ο συγκεκριμένος κλάδος απασχολεί και ενδιαφέρει περισσότερες από 1.000.000 επαγγελματίες, ελαιοπαραγωγούς, ελαιοτριβείς, εμπόρους κλπ και συμβάλλει σημαντικά στην εθνική μας οικονομία. Η Ελλάδα δε είναι η τρίτη ελαιοπαραγωγός χώρα στον κόσμο. Η έκθεση καλύπτει όλες τις κατηγορίες εκθεμάτων από το φυτώριο μέχρι την τυποποίηση και την διανομή του τελικού προϊόντος.
 
http://www.facebook.com/EleotechniaExpo
 
Η 1η Μεσογειακή έκθεση «ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2008» ανάτρεψε τα δεδομένα που επικρατούσαν μέχρι εκείνη τη στιγμή στον εμπορικό κόσμο, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών. Ως αποτέλεσμα ήταν να υπάρχουν πέραν των Ελληνικών εταιρειών-εκθετών, συμμετοχές από 6 χώρες και εμπορικοί επισκέπτες από 17 χώρες. Δικαίως λοιπόν χαρακτηρίστηκε ως μια από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες εκθέσεις στην Μεσόγειο, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και σύγχρονων εκθεσιακών απαιτήσεων. Οι επόμενες εκθέσεις ακολούθησαν τα βήματα και την πορεία της πρώτης δίνοντας την προσδοκία για καθιέρωση της έκθεσης σε κορυφαίο κλαδικό γεγονός.
Η 6η Μεσογειακή έκθεση «ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2014», 7-10 Μαρτίου 2014, στον εκθεσιακό χώρο του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου, Ελληνικό-Αθήνα, έχει θέσει στόχο να ξεπεράσει σε όγκο, σε εκθέματα και σε συμμετοχές επιχειρήσεων κάθε προσδοκία, με άνοιγμα-πρόσκληση σε όλες τις χώρες της Μεσογείου.
 
Γι αυτό θεωρούμε επιβεβλημένη την παρουσία της εταιρείας σας με δικό σας περίπτερο.
 
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για το δικό σας περίπτερο εδώ:
http://www.eleotexnia.gr/request.html
Για λεπτομέρειες: 210 7568888   info@eleotexnia.gr
 
 
 

Σχετικές δημοσιεύσεις