Με κάθε συλλεκτική φιγούρα PLAYMOBIL play & give δίνουμε δύναμη στα παιδιά του Συλλόγου Ελπίδα

Η PLAYMOBIL, δραστηριοποιούμενη  στην Ελλάδα εδώ και 23 χρόνια,  αποδεικνύει έμπρακτα την συμπαράστασή της στα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας αυτή τη δύσκολη περίοδο και παρουσιάζει το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης play & give.

 

Το  PLAYMOBIL play & give εγκαινιάζεται φέτος στηρίζοντας ενεργά τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, μεταφέροντας το μήνυμα ότι το παιχνίδι μπορεί να σημαίνει ταυτόχρονα αλληλεγγύη και προσφορά.

Η PLAYMOBIL HELLAS, πάντα ευαισθητοποιημένη για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, έλαβε την πρωτοβουλία, για πρώτη φορά διεθνώς να δημιουργήσει δύο συλλεκτικές φιγούρες εμπνευσμένη  από τα δημοφιλέστερα θέματα των παιδιών, τους  πειρατές για τους μικρούς μας φίλους και τις πριγκίπισσες για τις μικρές μας φίλες, για έναν αναγνωρισμένο κοινωνικό σκοπό και τις αφιερώνει στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Οι συλλεκτικές φιγούρες PLAYMOBIL play & give κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της PLAYMOBIL στη Μάλτα αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα διατεθεί στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ για να βοηθήσουμε όλοι στη δημιουργία της  Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελο στα παιδιά και τις οικογένειες τους που χρειάζονται την βοήθεια μας.

Οι φιγούρες PLAYMOBIL play & give γίνονται σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς και μας ενώνουν για ένα ξεχωριστό σκοπό. Διατίθενται σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις