Όχι στην συγχώνευση Νοσοκομείου Νάξου – Σύρου

Νάξος, 20 Ιουλίου 2011 – ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΞΟΥ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου, δέχτηκε πρόσκληση από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, να παραβρεθεί μεταξύ άλλων φορέων, στο Δημοτικό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε στις 19/07/2011.

Ο Σύλλογός μας, έχοντας γνώση αυτού, συγκάλεσε μια μέρα νωρίτερα έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στις 18/07/2011, στο οποίο πήραμε απόφαση να καταγγείλουμε την κρατική αδιαφορία και να εκφράσουμε τη έντονη δυσαρέσκειά μας έναντι των αποφάσεων της Κυβέρνησης.

Είμαστε αντίθετοι στη συγχώνευση του Νοσοκομείου της Νάξου και ταυτιζόμαστε με  τις αποφάσεις του εργατικού δυναμικού του.

Η Νάξος, ως το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, νοσηλεύει κι εξυπηρετεί τις Μικρές Κυκλάδες καθώς και όλα τα γύρω νησιά. Η σωστή – άρτια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι η βασικότερη ανάγκη όλων μας και δεν είναι πολυτέλεια!

Θεωρούμε λοιπόν ότι είναι αναγκαίο να καλύψει το κράτος αυτήν την ανάγκη των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών των νησιών μας και να μας παρέχει την περίθαλψη που μας αξίζει. Όλοι έχουμε γνώση της δυσμενούς κατάστασης που βιώνει η χώρα μας και η συμβουλή μας είναι: περικοπές αλλού, όχι στην υγεία μας. Δεν παίζουμε με την  υγεία και δεν κάνουμε εκπτώσεις!
Ο Εμποροεπαγγελματικός Συλλογος Νάξου απαιτεί όχι μόνο να παραμείνει το Νοσοκομείο στο νησί μας, αλλά να επανδρωθεί και να καλυφθούν όσο το δυνατό περισσότερες από τις πολλές ελλείψεις που παρουσιάζει.

Εμείς λέμε ναι στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας, ζητάμε αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού του και βελτίωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του.
Θα είμαστε στο πλευρό του εργατικού δυναμικού του Νοσοκομείου μας, ακόμα και με κινητοποιήσεις αν χρειαστεί.

Όχι στην συγχώνευση Νοσοκομείου Νάξου – Σύρου

Όχι στην υποβάθμιση της υγείας!!!

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΞΟΥ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1926
ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ 84300 ΤΗΛ. & FAX: 22850-24120
e-mail: emporonax@otenet.gr

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΚΑΠΗΝΙΑΡΗ                                                      ΜΑΡΙΑ ΜΟΣΧΟΝΑ

Σχετικές δημοσιεύσεις