5 ερωτήσεις πού δεν πρέπει να κάνεις ποτέ σε έναν άντρα!

Δεν έχεις ακούσει το καλύτερα να μασάς παρα να μιλάς?

Είναι από τις φορές που απορείς γιατί εξαφανίστηκε και λες στις φίλες σου “Αλήθεια δεν του είπα τίποτα,να ξέρετε θα ήταν βλαμμένος από την αρχή και δεν το είχα καταλάβει.

Εγώ απλά τον ρώτησα…

1. Πόσα λεφτά βγάζεις?
Να είσαι σίγουρη πως μπορεί να ξεχωρίσει πότε ρωτάς από ενδιαφέρον και πότε από συμφέρον. Αν αυτή η ερώτηση γίνει στο πρώτο ραντεβού ή δε θα υπάρξει δεύτερο ή θα μείνει και το πρώτο στη μέση!

2. Περνάς καλύτερα με τους φίλους σου ή με μένα?
Φυσικά και περνάει καλύτερα με τους φίλους του και ειδικά όταν έχει Champions League. Εσένα σ’αγαπάει,σε θέλει,σε ζηλεύει αλλά με τους φίλους κάνει χαβαλέ και καφρίλες και φρόντισε να μην του τις στερήσεις….

3. Που πάει η σχέση μας;
Αν έχεις αμφιβολίες για το πόσο σοβαρά σε βλέπει καλύτερα να προετοιμάζεσαι για παν ενδεχόμενο και να αφήσεις τις ερωτήσεις. Αν υποπτεύεσαι ότι δεν πάει και πολύ ίσια αυτή η σχέση να ξέρεις ότι αν κάνεις αυτή την ερώτηση η πιθανή απάντηση θα ξεκινάει κάπως έτσι: “Ήθελα να μιλήσουμε εδώ και καιρό…”

4. Πότε θα με γνωρίσεις στους γονείς σου;
Αν ήθελε θα το είχε κάνει ήδη και αν θέλει να το κάνει στο μέλλον δεν χρειάζεται την παρότρυνση σου. Αυτή η ερώτηση στο μυαλό τουθα πάεικάπως έτσι:  “Γονείς,δέσμευση,γάμος,παιδιά,κουβαδάκια,παντόφλα….Χαίρεταιιιιιιι!

5. Σκέφτεσαι ακόμα την πρώην σου;
Τώρα σοβαρά κάνεις σχέση με κάποιον που έχεις την υπόνοια ή είσαι σίγουρη (κακό σενάριο) ότι είναι κολλημένος με την πρώην και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις? Να θυμάσαι ότι υπάρχεις μόνο εσύ και καμία πρώην.

Είναι στο χέρι σου να την ξεχάσει αλλά αν συνεχίσεις με τέτοιες ερωτήσεις αυτό δε θα γίνει ποτέ.

m.siam

Σχετικές δημοσιεύσεις