Ευτύχης Μπλέτσας

Ο Ευτύχης Μπλέτσας είναι συγγραφέας του βιβλίου «Μαγειρική Οικονομία», παρουσιαστής της εκπομπών «Η Κουζίνα της Μαμάς», «Food IQ», «Μαγική Κουζίνα» ιδρυτής της «Ακαδημίας Θετικής Ενέργειας» και δημιουργός της παράστασης «Μουσικομαγειρέματα» που προάγει την υγεία με εκπαιδευτική Ψυχαγωγία. Είναι παρουσιαστής, συγγραφέας, μουσικός και Food Blogger!

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε στη Αγγλία. Ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο μελετώντας κάθε διάσταση του φαγητού και έχει αποκτήσει διπλώματα Διατροφολογίας, Ψυχολογίας και Παιδαγωγικών Επιστημών. Έχει επίσης παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων Διατροφής, Υγιεινής Μαγειρικής και Ψυχολογίας.

Ως δια βίου μαθητής, ξεκίνησε με ένα πτυχίο Μηχανικού Η/Υ με Master στην Πληροφορική, συνέχισε με Θέατρο και Μουσική, προχώρησε με εξ? αποστάσεως σπουδές Διατροφολογίας στο εξωτερικό και με ένα πτυχίο Psychology Management στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ολοκλήρωσε επίσης με E-Learning προγράμματα σπουδών «Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας», «Χημείας Τροφίμων και Τεχνολογίας Διατροφής» και «Ανάπτυξης προγραμμάτων Αγωγής Υγείας» στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι επίσης απόφοιτος του Anthony Robbins Mastery University & Leadership Mastery, απόφοιτος του Experts Academy με τον Brendon Burchard. Έχει παρακολουθήσει από κοντά σεμινάρια και ομιλίες των Tony Robbins, Brian Tracy, Wayne Dyer, και Robert Kiyosaki. Διαβάζει ένα βιβλίο την εβδομάδα που σημαίνει πάνω από 200 σχετικά βιβλία τα τελευταία 5 χρόνια.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, εταιρίες τροφίμων, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και δημόσιους φορείς σε Ελλάδα και Κύπρο. Πραγματοποιεί συνεχώς Μαθήματα Μαγειρικής για παιδιά, εργαστήρια “τηλεοπτικής Μαγειρικής”, διαλέξεις «Διατροφικής Ευφυΐας», σεμινάρια «Θετικής Ενέργειας» και Μουσικομαγειρικές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Πραγματοποιεί επίσης group coaching προγράμματα με συμβουλευτικές υπηρεσίες για επιχειρηματικότητα, έκδοση βιβλίων, τεχνικές παρουσιάσεων blogging, Internet Marketing, Social Media κα.
Mπορείτε να τον δείτε να τραγουδάει και να μαγειρεύει σε τηλεοπτικές εκπομπές, γαστρονομικές γιορτές και φεστιβάλ φαγητού. Κείμενα, άρθρα και συνεντεύξεις του δημοσιεύονται συνεχώς σε εφημερίδες, περιοδικά, portals αλλά και στο bletsas.gr, όπου ανεβάζει συνεχώς video, συμβουλές, απόψεις και συνταγές.

Σχετικές δημοσιεύσεις