Αίσιο τέλος το Silver Alert του κ. Ελευθέριου Ευθυμίου

Η περιπέτεια του κ. Ελευθέριου Ευθυμίου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

 

Ο κ. Ευθυμίου, ο οποίος εξαφανίσθηκε στις 22.09.2012 από τη Θεσσαλονίκη, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, ο 68χρονος χάθηκε την 22.09.2012 από την οικία του στη Θεσσαλονίκη. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε το μεσημέρι της 24.09.2012 μαρτυρία, από πολίτη που είχε δει το SILVER ALERT, ότι ο ηλικιωμένος είχε θεαθεί σε καφενείο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

 Για τη μαρτυρία ενημερώθηκε το Τ.Α. Τούμπας και οι συγγενείς του ηλικιωμένου, οι οποίοι επικέντρωσαν τις έρευνές τους στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον κύριο Ευθυμίου κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Ο κύριος Ελευθέριος είναι καλά στην υγεία του, και επέστρεψε στην οικία του.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Σχετικές δημοσιεύσεις