1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ – 25/9ου

Παραδοσιακά εδέσματα, ζωντανή μουσική, παραδοσιακοί χοροί  από Ήπειρο, Θράκη και άλλα μέρη της Ελλάδας, θα μας περιμένουν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα στον υπαίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Κρυονερίου!
Ο Οργανισμός Νεολαίας, Άθλησης και Πολιτισμού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Κρυονερίου διοργανώνει το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ! Στην εκδήλωσή θα συμμετάσχουν πολιτιστικοί φορείς από τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Διονύσου αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής όπου θα προβάλλονται σε περίπτερα, επιμελώς διακοσμημένα, παραδοσιακά εδέσματα από το τόπο καταγωγής τους.

Θα συμμετέχουν σύλλογοι από  Μικρασιάτες, Ποντίους, Θρακιώτες, Κρήτες, Ηπειρώτες, Λευκαδίτες, Μυτιληνιούς, Αρβανίτες και Σαρακατσαναίους.

Η εκδήλωση θα καλύπτεται από ζωντανή παραδοσιακή μουσική όπου οι αντίστοιχοι φορείς με το χορευτικό τους θα παρουσιάζουν 2-3 χορούς της περιοχής τους. Θα δούμε επίσης και διαγωνισμό καλύτερης πίτας και γλυκού του κουταλιού με πρόεδρο της επιτροπής τον Ηλία Μαμαλάκη, αλλά και διαγωνισμό έκπληξη με μικρούς μάγειρες!

Ευκαιρία λοιπόν να απολαύσουμε ένα υπέροχο φθινοπωρινό Σάββατο με παραδοσιακές γεύσεις και ακούσματα σε ένα από τα τελευταία υπαίθρια φεστιβάλ της εποχής που ακόμα θυμίζει καλοκαίρι!

Πηγή/Φώτος: www.dionysos.gr/http://prasinizo.gr/i

Σχετικές δημοσιεύσεις