“Φιγούρες σε Άνωση”- Ζωγραφική

Δέσποινα Κουβάτσου – “Φιγούρες σε Άνωση”                                                                Γκαλερί Αργώ, Νεοφύτου Δούκα 5, 10674 Κολωνάκι
Τηλ. 210 7249333 | Fax: 210 7249777

Εγκαίνια: Τετάρτη 4 Μαϊου,(Η έκθεση θα είναι ανοικτή προς το κοινό από τις 26 Απριλίου)
Διάρκεια ως 14 Μαιου 2011.

Πληροφορίες
Η ζωγράφος στην καινούργια της δουλειά που θα παρουσιάσει επιχειρεί μία κατάδυση στα βάθη της θάλασσας. Μόνο που ο δικός της βυθός δεν έχει την απειλητική σκοτεινιά του ωκεανού, αλλά το φώς και τη διαύγεια ενός ανεστραμμένου ουρανού. Οι φιγούρες της, έτσι ελεύθερες από τα δεσμά της βαρύτητας, της μνήμης αλλά και της ενοχής, βυθίζονται και ταυτόχρονα ίπτανται σ’ ένα υδάτινο κόσμο ονείρων.

Η Δέσποινα Κουβάτσου, γεννήθηκε στον Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ΄80, έκανε ελεύθερες σπουδές ζωγραφικής στο εργαστήρι του Νίκου Βλαχογιάννη και αργότερα κοντά στον Άγγελο. Έργα της υπάρχουν σε δημοτικές πινακοθήκες της Κέρκυρας, της Λευκάδας, της Βουλγαρίας και σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα, στο Μουσείο Ίωνα Βορρέ, καθώς και στο εξωτερικό. Είναι μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου Τεχνών Ελλάδος (Ε.Ε.Τ.Ε.). Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και αυτή είναι η 13η ατομική της έκθεση.

Σχετικές δημοσιεύσεις