16ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ξύλινης Φωλιάς

Εκδήλωση για την αξιολόγηση των έργων του «16ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά»

Την  Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 και ώρα 17:00 – 21:00 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία ο «16ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά» που διοργάνωσε το 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Γαλατσίου, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιο.
Την εκδήλωση υποστήριξαν ενεργά με την παρουσία τους αρκετοί  εκλεκτοί εκπαιδευτικοί του συλλόγου διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ  Γαλατσίου με επικεφαλής την υποδιευθύντρια κ. Τσεκούρα Σπυριδούλα  και τα εκλεκτά μέλη της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας ο κ. Ψύχας Σπύρος και η κ. Αντύπα  Αθηνά.
Στο Διαγωνισμό συμμετείχαν πλήθος μαθητών και μαθητριών, από διάφορους τύπους σχολείων, με πολλά καταπληκτικά και μοναδικά έργα τεχνητών ξύλινων φωλιών. Τις κατασκευές έκριναν εκπρόσωποι από όλους τους φορείς που συμμετείχαν  στην εκδήλωση και τα βραβεία θα αποσταλούν ταχυδρομικά στο άμεσο  μέλλον προς όλους τους συμμετέχοντες μαθητές, εκπαιδευτικούς και σχολεία.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν, οι Παπαδάκη Αλεξάνδρα και Παπαδάκη Ελισάβετ σύζυγος και κόρη αντίστοιχα του εκλιπόντος σπουδαίου εκπαιδευτικού Παπαδάκη Μιχάλη συνιδρυτή του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού προς τιμή του οποίου έχει αφιερωθεί ο Διαγωνισμός. Ακόμη τιμήθηκαν για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά τους στη δημόσια εκπαίδευση αλλά και για την υποστήριξη που πρόσφεραν όλα τα χρόνια στον διαγωνισμό, οι σπουδαίοι εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι σήμερα  κ.κ.  Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης και Μαλαγάρης Πολύκαρπος.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια μικρή δεξίωση προς τιμή όλων των παρευρισκόμενων την οποία επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου η πάντα πρόθυμη και ακούραστη εκπαιδευτικός του 24ου Γυμνασίου Αθηνών κ. Κερασιώτη – Τσιμπινού Αγγελική.

Σχετικές δημοσιεύσεις