Σίφουνας η… γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Παναξιακού

Σίφουνας η…

γυναικεία ομάδα βόλλεϋ του Παναξιακού

 

Χωρίς άγχος και με εμφανή ανωτερό­τητα οι παίχτριες του Πανναξιακού απέδειξαν ότι δίκαια θα είναι η ομάδα που θα πρωταγωνιστήσουν μαζί με τον Φοί­νικα Σύρου στην συνεχεία. Από την άλλη πλευρά οι νεοσύστατη ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου στάθηκε πολύ καλά στον αγώνα ανεπηρέαστη από το όνομα του αντιπάλου προσπαθώντας κατ’ όλη την διάρκεια του αγώνα να αποδώσει καλό volley.

 

 

 

 

Σε αγώνες προπόνησης εξελίχθηκαν τα παιχνίδια για τα γυναικεία τμήματα βόλεϊ του Πανναξιακού (κορασίδες, γυναίκες και νεανίδες ) αφού κέρδισαν και στις τρεις αναμετρήσεις που έγιναν στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου τα αν­τίστοιχα του Νεωρίου με το ίδιο σκορ 3-0, ικα­νοποιώντας την διοίκηση και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες. Τα κορίτσια του Μπάμπη Καλογιαννίδη κα­τάφεραν να αντεπεξέλθουν και να πάρουν την νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Το πρόσωπο όμως που έκλεψε την παρά­σταση ήταν το νέο απόκτημα του Πανναξιακού, η διεθνής Έλενα Γκόρτσανιουκ που έκανε την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στο Ναξιακό κοινό.

 

Γυναίκες

Πανναξικός – Νεώριο 3-0 (25-12 σε 21 λεπτά, 25-17 σε 22 λεπτά και 25-12 σε 19 λεπτά) Πανναξιακός: Απειρανθίτου, Χριστοδημη-Τροπούλου, Καπαρέλη, Φάρκωνα, Φραγκί­σκου, Σκούνα, Κοντοπούλου, Βασιλάκη, Αξαοπούλου, Γκόρτσανιουκ, Λιανοπούλου και Σέργη

 

Νεώριο : Αλτούβα, Μεργιά. Δάβιου, Ζαράνη, Πατσέα, Καραηλία, Κεφαλλιανού, Τζιώτη -Καρπουζά και Ρηγούτσου Κορασίδες

Πανναξιακός – Νεώριο 3-0 (25-10 σε 18 λεπτά, 25 – 09 σε 17 λεπτά και 25-15 σε 15 λεπτά)

Πανναξιακός : Σέργη, Καπαρέλη, Αξαοπού-λου, Σκούνα, Κοντοπούλου, Βασιλάκη, Ζα-λώνη, Λιανοπούλου και Χαριστοδημητρο-πούλου

Νεώριο : Μεργιά, Ζαράνη, Καραηλία, Ξαγο-ράρη, Τζιώτη – Καρπουζά, Ρηγούτσου και Λούλου.

 

Νεάνιδες

Πανναξιακός – Νεώριο 3-0 (25 – 9 σε 13 λεπτά, 25-12 σε 16 λεπτά και 25-15 σε 21 λεπτά)

Πανναξιακός: Σέργη, Καπαρέλη, Αξαοπού-λου, Σκούνα, Κοντοπούλου, Βασιλάκη, Λιανο-πούλου και Χαριστοδημητροπούλου Νεώριο: Μεργιά, Ζαράνη, Πατσέα Καραηλία Μ, Καραηλία Τρ. Λάτουβα, Τζιώτη – Καρ-πουζά, Ρηγούτσου.

Σχετικές δημοσιεύσεις