Δημοτική Ενότητα Βάρης- 25 χρόνια Γιορτή Λουλουδιών.

Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ο Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αττικής και η ακτή EOT Βάρκιζας “Yabanaki” διοργανώνουν από τις 29 Απριλίου έως τις 1 5 Μαΐου την 25η Γιορτή Λουλουδιών.

(Φωτο- κ.Κασιδόκοστας Δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης και κα Μαρία Κ. Αλιμπέρτη Δημοτικη Συμβουλος-Προεδρος ΚΑΠΗ Γαλατσιου-Δημοσιογραφος).

Η ιδέα της διοργάνωσης της γιορτής Λουλουδιών ξεκίνησε το 1 987 και συνεχίζεται με επιτυχία για 25 συναπτά έτη. Για το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης η διοργάνωση της γιορτής αυτής είναι μια συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην προβολή του ελληνικού φυτού και στην ελληνική ανθοκομία γενικότερα.

Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τα εξαιρετικά εκθέματα του Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αττικής σε ένα πανέμορφο, πράσινο περιβάλλον, δίπλα στη θάλασσα, μέσα στην ακτή Βάρκιζας καθώς και να παρακολουθήσουνε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, μας δίνει τη δύναμη να συμβάλλουμε αποφασιστικότερα όχι μόνον στην προβολή του Δήμου μας, αλλά και στην στήριξη των επαγγελματιών της περιοχής μας, σε μία ιδιαίτερα αρνητική συγκυρία λαμβάνοντας υπόψη της οικονομική κρίση που επικρατεί στην χώρα μας.

Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Βάρης! Αργυρουδάκης Ελευθέριος
έχει συμβάλει σημαντικά  στην επιτυχία του θεσμού ως Πρόεδρος της γιορτής λουλουδιών και o αρμόδιος για θέματα συντονισμού της όλης εκδήλωσης.

Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν ο Δήμαρχος του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κασιδόκωστας, ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εφημερίδα «Ώρες» για την προβολή της προσπάθειάς μας στο ευρύτερο κοινό.

Σχετικές δημοσιεύσεις