Τζουντ Λο : Με συναρπάζει ο τρόμος της αποτυχίας

Ο Τζουντ Λο είχε προβλήματα με τους παπαράτσι όταν τα έφτιαξε με τη Σιένα Μίλερ έχουν δημιουργήσει μια αρνητική εικόνα γύρω από το όνομα του.

Υποθέτει κανείς ότι η ζωή του περιλαμβάνει ανυπόφορες στιγμές. Έχει υπάρξει ποτέ καταθλιπτικός; «Δεν θα το έλεγα. Η κλινική κατάθλιψη είναι πολύ σοβαρή πάθηση και αν είχα νιώσει σαι, θα το είχα καταλάβει. Σίγουρα έχω
τα πάνω και τα κάτω μου, οι διαθέσεις μου αλλάζουν εύκολα από τη μια στιγμή στην άλλη. Αυτό που έχω καταλάβει όμως είναι ότι αθόρυβος γίνεται απλώς η πραγματικότητα σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να χτίσεις τη ζωή σου ανάλογα με αυτά που σε κάνουν να νιώθεις βολικά».
Νιώθει όμως πίεση από τη δουλειά που κάνει; Το γεγονός ότι πρέπει διαρκώς να αποδεικνύει την αξία του πόσο ψυχοφθόρο είναι; «Α, μα αυτή ακριβώς η πίεση είναι που με ερεθίζει» απαντά με χαμόγελο ο Τζουντ Λο. «Ο τρόμος της αποτυχίας, του να μην πετύχεις κάτι έτσι όπως το θες, το γεγονός ότι εκθέτω τον εαυτό μου επειδή προφανώς κάνω μια δημόσια δουλειά, όλα αυτά με συναρπάζουν, ρου προκαλούν ένταση και μου δίνουν το κίνητρο να κάνω αυτή τη δουλειά».

Σχετικές δημοσιεύσεις