Καθαρισμός Πάρκων Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων (Δήμου Πεντέλης)

Κάλεσμα προς Εθελοντικές – Περιβαλλοντικές Οργανώσεις- Σύλλογοι – Φορείς Δήμου Πεντέλης.
το ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΜΑΙΟΥ 2011 από ώρας 10:00, θα πραγματοποιηθεί η εθελοντική δράση καθαρισμού – αποψίλωσης των πάρκων έμπροσθεν του νοσοκομείου Τσαγκάρη και του Ναού της Ζωοδόχου Πηγής , της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ 26-4-2011
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΑΡ.ΠΡΩΤ. 8377
ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
Δ/ΝΣΗ: ΚΑΛΑΜΒΟΚΗ 2Α  Τ.Κ.: 151 27
ΤΗΛ: 213 20 50000
FAX: 210 61 32 333
ΠΡΟΣ -Εθελοντικές – Περιβαλλοντικές Οργανώσεις-Σύλλογοι – Φορείς Δήμου Πεντέλης

ΚΟΙΝ.: – Δασαρχείο Πεντέλης -Δασάρχη κ. Πέτρο Σακκά -Τοπικούς Αντιδημάρχους Δήμου Πεντέλης
ΘΕΜΑ: « 1Η Εθελοντική Δράση Καθαρισμού Πάρκων Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων (Δήμου Πεντέλης)
Σχετ.:  Το υπ’ αρίθμ. 7295/12-4-2011/Δήμος Πεντέλης

1.    Σας  γνωρίζουμε ότι , το ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΙΟΥ 2011 από ώρας 10:00, θα πραγματοποιηθεί η εθελοντική δράση καθαρισμού – αποψίλωσης των πάρκων έμπροσθεν του νοσοκομείου Τσαγκάρη και του Ναού της Ζωοδόχου Πηγής , της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.
2.    Η Οργάνωση της όλης εκδήλωσης η οποία θα είναι ευθύνη του Τοπικού Αντιδημάρχου της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων κου Σεβαστού Βορέα καθορίζεται όπως παρακάτω:
α. Αποστολή Προσκλήσεων για τη συμμετοχή σε όλες τις εθελοντικές οργανώσεις και τους συλλόγους της ζώνης ευθύνης του Δήμου μας .
β. Προετοιμασία, χρησιμοποίηση του Τεχνολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων (χορτοκοπτικά, Αλυσοπρίονα, συρμάτινες σκούπες κ.λ.π.)
γ.  Κατανομή του χώρου σε ζώνες ευθύνης δράσης κάθε ομάδας που θα συμμετάσχει με κόκκινη κορδέλα με ευθύνη του Τοπικού Αντιδημάρχου.
δ. Καθαριότητα χώρου , διάθεση πλαστικών σακούλων  με μέριμνα της υπηρεσίας Καθαριότητας και υπηρεσίας Πρασίνου της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.
ε. Εξασφάλιση χορηγιών για τη δράση με μέριμνα του γραφείου τύπου.
3.    Το Δασαρχείο Πεντέλης στο οποίο κοινοποιείται  το παρόν σε συνέχεια του σχετικού παρακαλείται για την ενημέρωσή του και τον έλεγχο της δράσης κατά κρίσιν του.
4.    Κεντρική συντονιστική σύσκεψη για τη δράση στην οποία παρακαλούνται να συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των φορέων που θα συμμετάσχουν την Πέμπτη 28 Απριλίου 2011 και ώρα 12:00 στην έδρα του Δήμου Πεντέλης. (Καλαμβόκη 2α Μελίσσια. Πληροφορίες τηλ.: 21320 50018, pentelipress@0142.syzefxis.gov.gr,  pentelimayor.dsk@gmail.com, meropis@hotmail.com).
Ο Δήμαρχος Πεντέλης
Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης

Σχετικές δημοσιεύσεις