Συνελήφθη συνεργείο τη στιγμή που έκανε παράνομη τοποθέτηση κεραίας κιν. τηλεφωνίας

O Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, συνεχίζοντας τον αγώνα εναντίων των παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας, μαζί με πολίτες Μελισσίων έδρασαν δυναμικά και αποτελεσματικά τη νύχτα της 27ης Απριλίου.

Συνέλαβαν με την παρουσία του εισαγγελέα, τη συνδρομή των Διοικητών του Αστυνομικού Τμήματος Μελισσίων κ. Νικολιδάκη Γεώργιου και  του Τμήματος Ασφαλείας Μελισσίων κ. Γόγουλου Δημήτριου και ανδρών τους,  το συνεργείο της Vodafone που προσπαθούσε να τοποθετήσει παράνομα κεραία κινητής τηλεφωνίας, σε κτίριο επί της οδού Ε.Βελιζέλου 5 στα Μελίσσια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Μελισσίων και σήμερα θα οδηγηθούν για τα περαιτέρω.
Στηρίζουμε σταθερά με τον αγώνα μας, την άποψη που έχουμε εκφράσει και με το  έγγραφό μας υπ.αρ.9038/19-4-2012 που έχουμε στείλει στον Υπουργό και σε όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες ότι, για την έγκριση των κεραιών Κινητής Τηλεφωνίας, μόνη αρμόδια και υπεύθυνη αρχή θα πρέπει να είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε αυτό το πνεύμα θα πρέπει να προσαρμοστεί το θεσμικό πλαίσιο.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης ευχαριστεί την εισαγγελέα Υπηρεσίας,  τους Διοικητές του Α.Τ. και ΤΑ. Μελισσίων και τους εργαζόμενους του Δήμου οι οποίοι συμμετείχαν στην επιχείρηση αυτή.

Δε διαπραγματευόμαστε τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας!

{fcomment}

Σχετικές δημοσιεύσεις