Αναδιάρθρωση και Διαχείριση Χρέους για Επαγγελματίες & Επιχειρήσεις

3 κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την αναδιάρθρωση και Διαχείριση Χρέους για Επαγγελματίες και Επιχειρήσεις.

Στην σημερινή εποχή είναι συχνότατο φαινόμενο η υπερχρέωση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Ο σύγχρονος καταναλωτής ή επαγγελματίας, άλλοτε πιεζόμενος από αντίξοες οικονομικές συγκυρίες ή άλλες βασικές ανάγκες, άλλοτε παρασυρμένος από υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων ή των προοπτικών του, κι άλλοτε απλώς από έλλειψη της κατάλληλης οικονομικής παιδείας (γεγονός που γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από το χρηματοπιστωτικό σύστημα), καταλήγει να βρεθεί χρεωμένος με ποσά πέραν των οικονομικών του δυνατοτήτων.

Η δυσμενέστερη συνέπεια αυτής της κατάστασης για κάποιον είναι ότι το κόστος εξυπηρέτησης του χρέους του καθίσταται απαγορευτικά υψηλό, ενώ παγιδεύεται σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίον αδυνατεί να ξεφύγει. Οι όροι που συνοδεύουν αυτές τις καταστάσεις είναι δυσβάστακτοι: Συσσωρευόμενοι τόκοι και έξοδα, συνεχώς διογκούμενες δόσεις ή άμεσα απαιτητό υπόλοιπο (συχνά κάτω από πίεση) γεννούν καταστάσεις με ανεξέλεγκτα αρνητικές συνέπειες, όπως την προσφυγή σε εκ νέου δανεισμό ή σε δάνεια συγκέντρωσης υπολοίπου.
 Όμως αυτού του είδους οι κινήσεις δεν βοηθούν καθόλου τους υπερχρεωμένους καταναλωτές ή επιχειρήσεις, και ουσιαστικά μπορεί να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Εκεί είναι που η στοχευμένη και εξειδικευμένη τεχνογνωσία τής εταιρείας μας μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει λύσεις.
1. Άμεσα ρυθμίσεις δανείων και καρτών ανεξάρτητα Τειρεσία
Επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των τραπεζικών προϊόντων σας το καθένα ξεχωριστά. Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι η δραματική μείωση της συνολικής μηνιαίας δόσης ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες. Εφαρμόζεται ανεξάρτητα από τον «ΜΑΥΡΟ ΤΕΙΡΕΣΙΑ», ακόμα και χωρίς περιουσιακά στοιχεία.
2. πρόγραμμα άμεσης αποπληρωμής τραπεζικών οφειλών
Με μεθοδευμένες διαδικασίες καταθέτουμε το αίτημα σας για άμεση αποπληρωμή των οφειλών σας. Μπορεί να γίνει είτε βάσει του συνολικού ποσού οφειλής ή μεμονωμένα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Ανεξάρτητα ΤΕΙΡΕΣΙΑ.
3. παρακολούθηση όλων των φάσεων του νόμου 3869/10 αναφορικά με τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και για επαγγελματίες
Η PLOES είναι εταιρεία Οικονομικών & Νομικών Συμβούλων, πλήρως εξειδικευμένη και με πολυετή πείρα στον τομέα της Αναδιάρθρωσης και Διαχείρισης χρέους με μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία διαρκώς προσανατολισμένη στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων δανειοληπτών αλλά και των ιδιωτών καταναλωτών.

Μία από της βασικές υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες της είναι ο δραστικός περιορισμός και αναδιάρθρωση των χρεών τους από δάνεια επαγγελματικά, στεγαστικά, πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά αλλά διακανονισμούς οφειλών προς Προμηθευτές και ιδιώτες.
Η εταιρεία είναι μέλος του ομίλου PLOES HOLDING GROUP S.A. που δραστηριοποιείται στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και της διαχείρισης χρέους διεθνώς.

Ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την έμπειρη καθοδήγησή μας, την πρακτική συνδρομή μας και έναν απλό τρόπο για να σας βοηθήσουμε να αποπληρώστε τα χρέη σας. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν να αναλύσετε την οικονομική κατάστασή σας και θα εκπονήσουν για σας ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που θα σας βγάλει ανώδυνα από τη δύσκολη οικονομική κατάστασή σας. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας – τα επιτυχή αποτελέσματά μας αποτελούν την ισχυρότερη διασφάλισή σας!

Αν έχετε απορίες, θέλετε οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινήσεις ή λύσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 2118503001, ηλεκτρονικά στο info@acploes.com
Ενημερωθείτε άμεσα για τις υπηρεσίες μας στο http://acploes.com

Σχετικές δημοσιεύσεις