Ο Δήμος Πεντέλης στην Καμπάνια Πανελλαδικού Καθαρισμού Δασών-Πάρκων «LETS DO IT»

Ο Δήμος Πεντέλης, μπροστάρης στις εθελοντικές περιβαλλοντικές δράσεις, ενώνει τις δυνάμεις του με όλους τους εθελοντές της Ελλάδας, μέσα από τη διεθνή εθελοντική καμπάνια “Let’s Do It-Greece”, την ημέρα κοινής δράσης: Κυριακή 29 Απριλίου 2012.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29-4-2012  ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00,
ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ
 (Λ.Δημοκρατίας – Μελίσσια, πίσω από την εκκλησία)

Το “Let’s Do It” είναι μια διεθνής εθελοντική καμπάνια που ξεκίνησε για 1η φορά το 2008 στην Εσθονία και είχε σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Από τότε το “Let’s Do It” έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και πλέον μία φορά κάθε χρόνο πολίτες από όλο τον κόσμο καθαρίζουν τις πόλεις τους περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Φέτος για πρώτη φορά θα φιλοξενήσουμε το ”Let’s Do It” στην Ελλάδα με την πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής ”Ώρα για Δράση”.
Θέλουμε να ενώσουμε τις φωνές μας με όλους τους εθελοντικούς φορείς της Ελλάδας, αλλά και όλους όσους θέλουν να συμβάλλουν, και μαζί να καθαρίσουμε μέσα σε μία μόνο ημέρα από απλές περιοχές έως και σημαντικά οικοσυστήματα της χώρας μας.

Πληροφορίες:
Δήμος Πεντέλης, 2132050018, Μερόπη Καπετανοπούλου, kapetanopoulou@0142.syzefxis.gov.gr

{fcomment}

Σχετικές δημοσιεύσεις