Μανώλης Χατζηπέτρος- Συμβουλές Ιδιωτικής Ασφάλισης

Αγαπητοί μας αναγνώστες.
Από σήμερα θα έχουμε κοντά μας τον διακεκριμένο ασφαλιστικό σύμβουλο, Μανώλη Χατζηπέτρο ο οποίος θα επιχειρεί να εκλαϊκεύει θέματα ασφαλιστικά για το κοινό.Τις δικές σας απορίες και προβληματισμούς οι οποίες αφορούν την καθημερινότητα σας.Την προστασία της περιουσίας σας, το μέλλον των παιδιών σας, την υγεία σας, την αποταμίευση σας.

Μέσα από την επικοινωνία αυτή θα μπορεί ο καθένας να κατανοήσει με απλά λόγια θέματα που αφορούν την κοινωνική ασφάλιση, την ιδιωτική, τις ασφαλιστικές παροχές των ταμείων και άλλα που θα προκύπτουν από ερωτήσεις και απορίες δικές σας.Θα προσπαθώ μετά από μελέτη και έρευνα, να δίνω υπεύθυνες και αξιόπιστες απαντήσεις, ώστε να μπορείτε να αποφασίζετε καλλίτερα για σημαντικά ζητήματα τα οποία σας αφορούν.

Μερικά θέματα τα οποία σκοπεύω σταδιακά να προσεγγίσω:

-Τι θα πει επικουρική ασφάλιση;
-Τι σημαίνει η φράση 3 πυλώνες ασφάλισης;
-Τι είναι το επικουρικό κεφάλαιο και ποια η χρησιμότητα του;
-Ποιος ο ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης στη σημερινή εποχή;
-Τι θεωρείτε νοσοκομειακή και τι τι ακριβώς εξωνοσοκομειακή περίθαλψη;
-Πόσο είναι “υποχρεωτικές” οι προαιρετικές καλύψεις στα συμβόλαια αυτοκινήτων;
-Τι θα πει εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη ενός αποταμιευτικού προγράμματος;
-Ποια συμβόλαια ονομάζονται ασφάλεια ζωής και ποια όχι;
-Ποιο το εκπιπτόμενο ποσόν για φορολογική χρήση και από ποια συμβόλαια προκύπτει;
-Τι κοστίζει και κατά πόσο είναι υποχρεωτική η ασφάλεια κατοικίας;
-Τι σημαίνει προϋπάρχον πρόβλημα υγείας και ποιες οι κυριότερες εξαιρέσεις στα συμβόλαια υγείας;
-Κατά πόσον πρέπει να είσαι υγιής για να φτιάξεις συμβόλαιο υγείας;
-Είναι αλήθεια ότι για να κάνεις ασφάλεια πρέπει να πληρώνεις πολλά χρήματα, άρα η ασφάλεια είναι μόνο για τους πλούσιους;
-Μέχρι πόσων ετών μπορεί ο άνθρωπος να ασφαλιστεί, τι θα πει ισόβιο συμβόλαιο και ποια η χρησιμότητα και αξία του;

Αυτά και άλλα πολλά θα μας απασχολήσουν προσεχώς από τη στήλη μας.
Οι ερωτήσεις σας θα αξιολογούνται, θα κωδικοποιούνται και στόχος μας είναι αξιόπιστα, όπως λέγαμε, και σε σύντομο χρονικό διάστημα, να έχουμε απαντήσεις για την ενημέρωση σας.
Πρόθεση μου είναι το θέμα που θα αναλύω να είναι αναρτημένο για 10- 15 ημέρες και μετά να επιλέγω άλλο με κριτήριο τα ενδιαφέροντα σας τις προτάσεις και απορίες σας.
Η επικοινωνία μα τους φίλους συνδρομητές μας μου δίνει χαρά και ευθύνη για να απαντάω σε προβληματισμούς σας έγκαιρα, σωστά και υπεύθυνα.

Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό μου.

Γεννήθηκα στην Απείρανθο της Νάξου το 1961.
Το ασφαλιστικό επάγγελμα το ξεκίνησα το 1989 το οποίο συνεχίζω και σήμερα.
Έχω πάρει σειρά από διακρίσεις και βραβεία, έχω συμμετάσχει σε 9 συνέδρια ασφαλιστικού ενδιαφέροντος και έχω ταξιδέψει για εκπαιδευτικούς και ψυχαγωγικούς λόγους σε 8 χώρες του εξωτερικού.
Έχουν μιλήσει για μένα επώνυμα ονόματα πελατών μου σε ασφαλιστικά περιοδικά, ευχαριστώντας με για τις χρήσιμες και αποτελεσματικές λύσεις που τους έδωσε κάποιο συμβόλαιο μου.
Στο επάγγελμα μου με διακρίνει το αίσθημα ευθύνης, η εντιμότητα, η ειλικρίνεια και το θάρρος να επιλέγω να μην είμαι πάντα αρεστός προτιμώντας να πω την αλήθεια και ας είναι πικρή παρά να ξεγελάσω κάποιον, για πρόσκαιρα οφέλη. Σέβομαι και τιμώ τον πελάτη, εξυπηρετώντας τον αλλά προπάντων προτείνοντας του εκείνες τις επιλογές που έχει πραγματικά ανάγκη για συμπληρωματικές παροχές-καλύψεις, είτε για την ζωή του είτε για την προστασία της περιουσίας του.  Συνεχίζω επί 22 χρόνια το ποιο δύσκολο αλλά και συναρπαστικό επάγγελμα του κόσμου.Οι γνώσεις και οι εμπειρίες μου στη διάθεση σας.Καλή επιτυχία λοιπόν και ευχές για να είμαστε πολλά-πολλά χρόνια μαζί.

Μανώλης Χατζηπέτρος
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Λ.Συγγρού 24 κ Πλατεία Τσόκρη 1 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.210-9213445-46 Φαξ:210-9213448
———–
Οικία: Νίκης 8-10, Δάφνη 17234
Τηλ.2109013870 / 2110122231
Κινητό: 6942 55 77 99
Νάξου 2285061840
e-mail : manolischatzipetros@yahoo.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις