«Τι σου ’κανα και πίνεις»- Μελίνα Ασλανίδου- Προαύλιο του Badminton- 16-17-18/6ου

Κινηματογραφικά τραγούδια από το 1963 έως το 1970
Δέκα χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της στο  «Τι σου ’κανα και πίνεις»  των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου – που πρωτοτραγούδησε η Πόλυ Πάνου  στην ταινία «Όλγα αγάπη μου» – η  Μελίνα Ασλανίδου – από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της γενιάς της – έρχεται στο Προαύλιο του Badminton με μία μουσική παράσταση με τον ίδιο τίτλο.

Έρχεται να μας τραγουδήσει κινηματογραφικά τραγούδια σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου αλλά και άλλων σημαντικών δημιουργών. Δημιουργών όπως οι: Σταύρος Ξαρχάκος,  Μίμης Πλέσσας,  Μάνος Λοϊζος,   Γιάννης Μαρκόπουλος, Δήμος Μούτσης, κ.α. Τραγούδια που εξακολουθούν ν’ ακούγονται όλα αυτά τα χρόνια και μερικά εξ’ αυτών μάλιστα να δημιουργούν καινούργιους «μύθους». Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα τραγούδια «Τι σου ’κανα και πίνεις», «Αυτά τα χέρια», «Κουτσή κιθάρα», «Καμαρούλα», «Τόσα καλοκαίρια», «Το φεγγάρι πάνωθε μου», κ.α

Η Μελίνα Ασλανίδου με όχημα την ερμηνεία της θα μας οδηγήσει να ζήσουμε μαζί της την ιστορία κάθε τραγουδιού ξεχωριστά.  

Την συνοδεύουν τρεις εξαίρετοι μουσικοί. Ο Μανώλης  Ανδρουλιδάκης (κιθάρες), ο Ανδρέας  Καραντίνης (μπουζούκι) και ο Ανδρέας  Σίκκης (κρουστά και πνευστά). Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός.

Γενική είσοδος: 20€
Φοιτητικό: 15€
(Δεν περιλαμβάνεται ποτό, ούτε είναι και υποχρεωτικό)
Ώρα έναρξης 21:30

210-8840660
www.proavlio.gr

Δείτε video στο http://www.dailymotion.com/Proavlio#videoId=xiwgpp
Φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση στο www.proavlio.gr/press

Σχετικές δημοσιεύσεις