Ντύσου σωστά, όχι μοντέρνα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σωστό μέγεθος:

Δεν αγοράζουμε ποτέ κάτι με την σκεψη ότι θα μας αδυνατίζει,το στενό είναι στενό,

επίσης ελέγχουμε ότι τα ρούχα που ήδη έχουμε στην ντουλάπα μας είναι το σωστό μέγεθος. Όσα δεν μας κάνουν μπορούμε να τα χαρίσουμε κάπου.

Καθαριότητα:
Φροντίζουμε να πλένουμε συχνά τα ρούχα μας και να μην φοράμε συνέχεια τα ίδια γιατι θα αρχίσουν να φθείρονται πιο γρήγορα.τίποτα δεν ακυρώνει τοσό εύκολα ένα ωραίο σύνολο,εκτός απο έναν λεκέ.
Συνδυασμοί:
Το πιο σύνηθες στιλιστικό λάθος! Δεν φοράμε πολλά χρώματα ή σχέδια μαζί. περιορίσου σε δύο χρώματα, ή σε ένα σχέδιο αν μιλάμε για εμπριμέ. Συμβουλή: ο καλύτερος συνδυασμός χρώματος για παπούτσια και καλσόν με ένα εμπριμέ, είναι το λιγότερο επικρατέστερο χρώμα του σχεδίου.

Αξεσουάρ:
Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα αξεσουάρ που διαλέγουμε, ειδικά για βραδινή έξοδο. Αν δεν θέλουμε  να προβληματιστούμε για το πώς θα ταιριάξουμε την τσάντα με τα παπούτσια απλά μένουμε σε ουδέτερα χρώματαόπως το μαύρο,το μπλε ή το καφέ.

Εσώρουχα:
Είναι μπεζ ή από διάφανη σιλικόνη οι τιράντες από το  σουτιέν που είναι  αντιαισθητικό να φαίνονται.Ρίχνουμε  μια επιπλέον ματιά στον καθρέφτη για να ελέγξουμε μήπως ξεφεύγει κάτι όταν καθόμαστε  ή σηκώνουμε  τα χέρια. Εξαίρεση τα σουτιέν με έντονα χρώματαείναι καλύτερα να συνδυάζονται  με σπορ ρούχα που δεν είναι άσχημο να φαίνεται.

Κορμοστασιά:
Λαμβάνουμε υπόψη το σωματότυπο και την ηλικία μας. Τα μοντέρνα σχέδια δεν είναι για όλους. Μόνο λίγες μπορούν να φορέσουν τα πάντα.

Σιδέρωμα:
Τα ζαρωμένα ρούχα ποτέ δεν στρώνουν σωστά. Το σωστό σιδέρωμα δείχνει πόσο πολύ προσέχεις τον εαυτό σου και αναδεικνύει το ρούχο.

Φθορές:
Επιδιορθώνουμε όσα ρούχα το χρειάζονται.
Συμβουλή:
Προτού τα βάλουμε για πλύσιμο, τσεκάρουμε τυχόν σκισίματα ή ξηλωμένα κουμπιά και και τα διορθώνουμε πριν τα πλύνουμε.

m.siam

Σχετικές δημοσιεύσεις