Νέο CD – ” H Τύχη του Ντόναλντ” – Μιχάλης Τσακίρης

Ο Μιχάλης Τσακίρης γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκινώντας  από το πιάνο, με συντροφιά την κιθάρα πέρασε από πολλά νεανικά γκρουπ της εποχής του, για να καταλήξει να σπουδάζει μουσική τεχνολογία και ηχοληψία.

Καθώς τα χρόνια περνούσαν τον έβρισκαν επαγγελματικά στον χώρο της μουσικής παραγωγής όπου δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα σε στούντιο, μουσικές σκηνές και τελευταία σε ένα προσωπικό εγχείρημα με την ομάδα του Studiomx.

Η Δισκογραφία δεν τον άφησε ασυγκίνητο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τον απασχόλησε πειραματικά   στο παρελθόν. Έτσι,  το 1994 κάνει το ντεμπούτο του με
τους LAVMI (LAVrentis, MIhalis), συμμετέχοντας στο δίσκο «10 Νότες», από την FM Records και το 1998 κυκλοφορεί από την Warner Music την προσωπική του δουλειά με
τίτλο «Σήμερα μ’ έχασες».

Σήμερα πιο ώριμα πια, αποφάσισε να ακολουθήσει την καρδιά του και τα «παιδικά του όνειρα». Το CD “Η τύχη του Ντόναλντ” ήρθε για να τα πραγματοποιήσει. Επτά τραγούδια βιωματικά, σε στίχους, μουσική, ενορχήστρωση και ερμηνεία του Μιχάλη, ήρθαν από την FM Records για να του αλλάξουν την τύχη με τη βοήθεια του αγαπημένου παιδικού του ήρωα… άλλωστε οι παιδικοί ήρωες στο τέλος «την γλίτωναν πάντα στο τσακ» και έβγαιναν νικητές!

1) Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ
2) ΤΟ ΒΑΡΚΑΚΙ
3) ΤΖΟΚΕΡ
4) ΟΝΕΙΡΟ
5) ΑΠΩΝ
6) ΕΥΚΟΛΑ
7) «ΤΟ ΣΤΡΙΒΕΙΝ »

ΚΔ :  FM 3027
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ : ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ  
ΤΙΤΛΟΣ : “Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ”
ΣΤΙΧΟΙ – ΜΟΥΣΙΚΗ : ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
BARCODE : 5201364730274
Copyright © 2012 FM Records SA. All Rights Reserved.

Σχετικές δημοσιεύσεις