Δοκιμάσαμε – “ο Γύρος της Ζωής”

Αναζητώντας τη γεύση βρεθήκαμε στις γειτονιές της Άνω Κυψέλης.
Καυκάσου 154 βρίσκεται το νέο ψητοπωλείο “Ο Γύρος της Ζωής”, μια πραγματική όαση παραδοσιακών Ελληνικών γεύσεων. Ο μεσημεριανός Κυριακάτικος ήλιος βοήθησε και απολαύσαμε το γεύμα μας στην ευρύχωρη πρασιά του καταστήματος.

 

 

Τι να πρωτοδιαλέξεις. Ο κατάλογος γεμάτος λιχουδιές με φαγητά της ώρας.
Αλλά και τα κλασσικά ορεκτικά, φέτα ψητή, πιπεριές, τυροκροκέτες κλπ, θαυμάσια.
Κατά την λίγη ώρα αναμονής αρκετοί πελάτες έβγαιναν απολαμβάνοντας στο χέρι από ένα σουβλάκι με πίτα γίγαντα. Αλήθεια ζήλεψα. Αλλά είχαμε ήδη παραγγείλει.
Το τραπέζι μας γέμισε ασφυκτικά. Εικόνα ευδαιμονίας σε μια δύσκολη εποχή; Τι στο καλό, “μια στο τόσο”, που λένε και οι παλιοί. Δοκιμάσαμε κεμπάπ, κοντοσούβλι, αρνάκι γάλακτος, γουρουνόπουλο γάλακτος, ποικιλίες κρέατος, όλα εξαιρετικά και ήπιαμε ελαφρύ λευκό κρασί, χύμα. Οι τιμές σε αρκετά λογικά πλαίσια, και όπως μάθαμε κάνει ντελίβερυ απο 17,00- 24,30 κάθε μέρα. Κρατήσαμε τα τηλέφωνα γιαυτό το ενδεχόμενο: 2108611516- 2108611206
Φεύγοντας πήραμε και για αυτούς που έλειπαν από την παρέα σουβλάκι με καλαμάκι κοτόπουλο (ειδικό μενού για όσους κάνουν δίαιτα) και σουβλάκι με τι άλλο; Με γύρο χοιρινό γιατί η ζωή θέλει κάνει το γύρο της και εμείς το “Γύρο της Ζωής”. Επισκεφτείτε τον και καλή όρεξη.

 

Ευδαίμων

Σχετικές δημοσιεύσεις