Στην Άνδρο ο Υφυπουργός κ. Παν. Ρήγας

Στην Άνδρο ο Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Παναγιώτης Ρήγας, για την εορτή της Παναγίας της Θεοσκεπάστου

Στην Άνδρο, βρέθηκε το τριήμερο 8, 9 και 10 Απριλίου, ο Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Παναγιώτης Ρήγας, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Παναγίας της Θεοσκεπάστου, πολιούχου του νησιού, που φέτος, όπως και κάθε χρόνο, τελέστηκαν με κάθε λαμπρότητα στη χώρα της Άνδρου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο Υφυπουργός, κ. Π. Ρήγας, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής Άνδρου και συζήτησε με το Δήμαρχο, κ. Γ. Γλυνό, το σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί το τελευταίο διάστημα το νησί και αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων άμεσα και μακροπρόθεσμα.

Στην ίδια συνάντηση, συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των μονάδων υγείας της Άνδρου, με την ευκαιρία της παρουσίας στο νησί του Αντιπροέδρου της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, κ. Σωτήρη Ζώτου και του Διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου, κ. Δημ. Τσιργή.

Ο Υφυπουργός, κ. Παναγιώτης Ρήγας, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Άνδρο, παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό στα εγκαίνια του Νέου Δημαρχιακού Καταστήματος. Επίσης, παρευρέθη στην επιμνημόσυνη δέηση, που τελέστηκε στο λιμάνι του Γαυρίου, για τα θύματα του ναυαγίου του πλοίου «Χρυσή Αυγή». Είχε, τέλος, την ευκαιρία να παραστεί στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο πάντα δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Άνδρου.

Σχετικές δημοσιεύσεις