«Όνειρα και ελπίδες» στο Cafe IANOS από το Σύλλογο “Φροντίδα”

«ΦΡΟΝΤΙΔΑ» – Σύλογος  Πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης  ατόμων με εγκεφαλική παράλυση Νοητική Υστέρηση και Σύνδρομο down. Παρουσίαση του παραμυθιού ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ στο Cafe IANOS από το Σύλλογο “Φροντίδα”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο cafe ΙΑΝΟΣ ,το απόγευμα της Τρίτης στις 10 Μαΐου, μέσα σε μια ατμόσφαιρα άκρως συγκινητική. Την έναρξη της παρουσίασης έκανε ο κος Χατζηιακώβου Διευθυντής δημοσίων σχέσεων του ΙΑΝΟΥ, ακολούθησε χαιρετισμός από τον κ. Ηλιόπουλο Βαγγέλη, Πρόεδρο του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου IBBY και Συγγραφέα.

Στη συνέχεια η Πρόεδρος του Συλλόγου Φροντίδα κα Βασιλοπούλου Παναγιώτα, απεύθυνε χαιρετισμό και παρουσίασε τους ομιλητές της εκδήλωσης την κα Αλιμπέρτη Κατσάνη Μαρία Μέλος του Δ.Σ της Φροντίδας Δημοτική Σύμβουλο-Αντιπρόεδρο των ΚΑΠΗ Γαλατσίου, που έκανε την παρουσίαση του Συλλόγου και των δραστηριοτήτων του, τον κ. Εσκενάζη Αλμπέρτο – Συγγραφέα, Σκηνοθέτη, Ηθοποιό, ο οποίος έκανε και την αφήγηση του παραμυθιού, την κα Αλεξοπούλου Πετράκη Φραντζέσκα – Συγγραφέα παιδικών βιβλίων, και την κα Μιμηλάκη Θέντα- Εικονογράφο παιδικών βιβλίων.

Σχετικές δημοσιεύσεις