Η Ώρα της Γης 2013 WWF

Κάνε τη δική σου βίντεο-πρόκληση!

1.    Δημιούργησε ένα πολύ σύντομο βίντεο, λέγοντας μας τι θα κάνεις για μια καλύτερη ζωή αν οι άλλοι:
– πρασίνιζαν το μπαλκόνι τους, ή
– χάριζαν ένα αντικείμενο που δε χρειάζονται, ή
– χρησιμοποιούσαν ΜΜΜ, ποδήλατο ή τα πόδια για τις μετακινήσεις τους.

2.    Ανέβασε το βίντεο αυτό στον λογαριασμό σου στο YouTube.
Σημείωση: αν έχεις έναν λογαριασμό gmail, τότε έχεις αυτόματα και λογαριασμό στο YouTube!

3.    Πήγαινε στο youtube.com/earthhour. Πάτησε το γαλάζιο κουμπί “LANGUAGE” που βρίσκεται στα δεξιά της οθόνης και επίλεξε Ελλάδα και Ελληνικά.
Βρίσκεσαι πλέον σε Ελληνικό περιβάλλον! Εδώ, εκτός από το να δημιουργήσεις τη δική σου πρόκληση, μπορείς να δεις και να αποδεχθείς άλλες προκλήσεις!

4.    Για να δημιουργήσεις τη δική σου πρόκληση επίλεξε το γαλάζιο κουμπί «Δημιουργία πρόκλησης» που βρίσκεται κάτω δεξιά

5.    Συνδέσου με τον λογαριασμό σου στο YouTube (μπορείς εναλλακτικά να συνδεθείς και με το Facebook ή το Twitter, άλλα έτσι δεν θα έχεις τη δυνατότητα να ανεβάσεις το βίντεο που μόλις ετοίμασες).

6.    Επίλεξε ξανά το γαλάζιο κουμπί «Δημιουργία πρόκλησης» για να βρεθείς στη σελίδα που θα δημιουργήσεις τη δική σου, μοναδική πρόκληση.

7.    Συμπλήρωσε το δικό σου κομμάτι της πρόκλησης στο αριστερό μέρος μετά το ΘΑ (π.χ. ….κάνω κάθε πρωί κρύο ντους) και μετά επίλεξε ένα από τα τρία πράσινα «αν το κάνεις» που βρίσκονται στο δεξί σκέλος της πρόκλησης πατώντας πάνω στα βελάκι (αριστερά – δεξιά).

8.    Στη συνέχεια μπορείς να επιλέξεις πόσα άτομα θέλεις να αποδεχθούν την πρόκλησή σου, έτσι ώστε να την «ενεργοποιήσουν».

9.    Η διαδικασία από εδώ και πέρα είναι απλή! Ακολουθείς ένα-ένα τα υπόλοιπα βήματα και στο τέλος επιλέγεις το βίντεο που έχεις ετοιμάσει.

10.    Συγχαρητήρια! Η πρόκλησή σου μόλις ολοκληρώθηκε και σύντομα θα βρίσκεται «στον αέρα».

Μη ξεχνάς να μοιραστείς την πρόκλησή σου με φίλους στο Facebook ή στο Twitter και φυσικά να σβήσεις τα φώτα το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 20:30!  www.wwf.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις